CadalozCivciv bluepoint Allah korusun hiç endişe etmeyin anca daha çok küçük bebişlerimiz zamanımız var 🌺
AylaHilal CadalozCivciv CadalozCivciv merhaba ben de endişeieniyordum özellikle gün içinde hareketliysem hiç çıtı çıkmıyordu minnoşumun. Ama Happy Mom’um günlük bebeğiniz ve siz bölümünden öğrendim mi bebişler biz hareketliyken amniyon sıvısının içerisinde sallandıklarından uyuyorlarmış. Ne zMan ki biz dinlenmeye geçiyoruz onlar da o zaman uyanıp oyun oynuyorlarmış. Düzenli hissetmememiz de çok normalmiş günde yaklaşık 6 saat uyanıklarmış. 20+3’teyiz ve sıklıktan ziyade gitgide hreketlerin şiddeti daha belirginleşti bizim bu beni mutlu ediyor 🥹🥹❤️
CadalozCivciv AylaHilal Çok teşekkür ederim bilginiz için ❤️ Hareket hissetmek o kadar güzel bişey ki bağımlılık yapıyor hep hissetmek istiyor insan 😍
Babytwo2 CadalozCivciv ilk 15+6 da hissettim 2. Gebeliğim olduğu için erken hissettim biraz . Bende sonra azaldı hatta birkaç gün hiç olmadı ama normal daha düzene girmesi için 22-23 ü geçmesi lazım
Babytwo2 biranneadayi15 bnm 18 haftalık boyu 14-15 cm fln anca . 21 cm baya uzun değil mi 18 hafraya uyumlu dediğiniz için sordum
biranneadayi15 Babytwo2 dr normal dedi ama karın çevresi kafası 19 haftaya değil 18+4 felan çıkıyordu ölçüldüğünde
poyrazvearya CadalozCivciv ya kızlar 18+3 üm biraz gerilsem (genleşme) sabahları hemen sanki kemik batıyor vajina kasık arası bir yere normal mi sizede oluyor mu
Babytwo2 Suelifemir benim de tam tersi baş çevresi 5 gün geride doktor bieşy demedi ama insan tedirgin oluyor illa ki 😬
biranneadayi15 Babytwo2 aynen sorun değilmiş iki haftaya kadar geri olması ama insan hep bi tedirgin bi huzursuz oluyor hemde benim ilk bebeğim olacak ilkini kaybettiğim için şimdi her şeye evham yapıyorum rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Cherry95 Ysfgl_3003 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ay çok sağolun içim rahatladı benim de. Bir hareketibi hissediyorum 4-5 gün ise sessiz… insan ister istemez korkuyor tabi. 21+2 yiz
Ysfgl_3003 Cherry95 bir hafta var aramızda evet bende çok korkuyordum inanın üzülüyordum bide Allah büyük sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM
Babytwo2 CadalozCivciv belki de . Abisi de çok minyon esimle ben uzun sayılırız . Sağlıklı olsun da neyse :(
CadalozCivciv Babytwo2 Genetik etkili oluyor, kesinlikle sağlıklı olsun da önemli olan o inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌺
Seyma0323 Ben ilk 22. haftada hissettim şimdi 29+3 oldum ve bende bile hâlâ belirsiz🤭 bazi günler çok sakin bazi günler daha hareketli.. yani ben bu haftalarda hâlâ böyle hissediyorsam siz hiç endişe etmeyin🙈
Sun-07 18+3 deyim. Doktora hareketleri hissetmediğimi söyledim. O da sen daha hissetmezsin iç karnın geniş sen çatlamazsın da dedi. Hissetmiyorsanız iç karnınız geniştir sizin de. Ve bana çok sıkı derin dedi. Çok sıkı da olabilirsiniz benim gibi.
meryemesra CadalozCivciv Şuan 20+5 iz. Ama bir kaç gündür hareket etmiyor sanki. Ben de az önce çikolata yedim arkama yaslandım hareket etsin diye bekliyorum ama yok. Endişeleniyorum ister istemez. Bir yandan da olumlu düşünmeye çalışıyorum. Allah büyüktür. Rabbim korusun yavrularımızı.
_aysenur8mikail_ CadalozCivciv 21+5iz şuan baya hareketli bi kızım var dıştan çıkacak gibi tekme atıyor 🤣
CadalozCivciv _aysenur8mikail_ Ay buraya yazdığımdan beri benimki de kıpır kıpır merak etmemi bekliyormuş heralde 😂