ecemhurmetli Merhaba canıım anneler🥹🤍 Şuan doktorumun dediğine göre 4+1 haftalık hamileyim ve progestan kullanmamı söyledi fakat yan etkileri çokmuş,siz kullanıyor musunuz,nasıl yan etkiler yaşadınız?🤷🏿♀️😽
Zeynepcelik45 ecemhurmetli evet ben kullandım benim doktorum sadece çok baş dönmesi yapıyor dedi dediği de doğru çıktı şuan dada kullanıyorum ara ara oluyor ama herşey bebeğin sağlığı için
rumeeysaa ecemhurmetli herkeste aynı etkileri yapmıyor bende sadece uyku yaptı bence duzenli kullanın çok önemli Bir ilaç
Der_0 ecemhurmetli herkeste yapcak diye bir şey yok da bilinen yan etkileri baş dönmesi halsizlik başka sıkıntı yaratmıyor
CANIM96 Fitil mi iğne mi acaba ben iğneyi kullandim bıraktım fitile devam ettim aşırı uyku yaptı bende hala kullaniyorum ama şuan tabi daha iyiyim başlarda biraz agirlastirdi beni şimdi 7+4 olduk
Willud Yaklaşık 3 ay kullandım hiçbir yan etkisini görmedim bunyeden bunyeye değişir tabi ki ama korkmayin
Canebruu Eğer ağızdan alınırda baş dönmesi yapıyor hamileliğimin ikinci ayında kullanmıştım şu an 36. Haftadayım tekrar kullanmam gerekti bu sefer fitil olarak kullandım hem daha etkili hem yan etkisi olmuyor
MMelissaaa- ecemhurmetli yok canım hissetmiyorsun ki parmağınla hafif it kendin içine Çek sonra o giriyor zaten sadece kullandığın süre boyunca lavaboda daha çok akıntıyla karşılaşabilirsin bu da çok normal fazlasını dışarı atıyor. Başka da bir belirtisi yok zaten
sedamom00 ecemhurmetli ay 3 haftadır kullanıyorum fitil olarak yara yaptı tuvalete gidemiyorum acıyor 😣