kuzucumoglum Busbusu benimde öyle canım ben 24+5 haftaligim iki gün önce bir bıraktım bulantı hapini nasıl kustum geri varya akşama kadar ne yesem içsem geri cikardim
annenur Busbusu korkutmak istemen ama doğum yaptım öyle geçti. 39. Haftaya kadar bulantım devam etti doğuma iki tane Prillam içip gittim
2022Mom2022 Busbusu 14.haftadayım iki haftadır içiyordum rahattım ama bi kaç gündür hiç etki etmemeye başladı bende ilacı kestim ve bugün ilk kez çok şiddetli kustum allahım bende tedirginim biraz önce geçmesi dileğiyle 🤮☹️
Ayse_Nuryusuf01 kuzucumoglum ay bende bir tek ben böyleyim sanıyordum 28+6 olduk ama hala ilaç içmedigim günler ne yersem geri çıkartıyorum
kuzucumoglum Umutluanne1 fazla içemiyorum yaa bazen iyi olyorum bazen kötu iyi olunca 2.5 rahat iciyorum
Busbusu 2505 ilacım btmemis gorunuyo eczacı vermedi 150 liraya almiyim smdi pazara kdr bekliyim dedm ama maf oldum
kuzucumoglum Umutluanne1 bazıları bulanti psikolojik diyor ama bence değil çünkü icmedigim gün yerlerdeyim
Busbusu 2022Mom2022 2022Mom2022 bazı günler bnmde oyleydi ilaç fayda etmiyodu ama bırakma ilacı gün gün degisiyo
Busbusu 2022Mom2022 Bırakınca kusmadysan tekrar başlama ama kusuyosan iç bnce bu bağımlılık yapiyo artık anladm
Busra3246 Busbusu ay hiç deme yarın 34 haftalık olacak daha mı devam eder hap kullanmaktan müptezel olacam yakında
Busbusu Busra3246 net bağımlılık yapiyo prilam cnku başka ilaç içenlerde hc gormedm duymadım bukdr uzun süren prilamda bı iş var 😀
kuzucumoglum Ayse_Nuryusuf01 yok yok vala niye böyle bilmiyorum diyolar 5.ay biter benimki doğuma kadar böyle olur sanırım