Asliormanci Fetal dopler kullanan var mı ben çok kaygılıyım almayı düşünüyorum 15 haftalık gebeyim duyar mıyım sizce alsam
eylulicten Asliormanci ben almadigima pismanim bence alin fiyatlar her gecen gun artiyor. Bazen hareketsiz oluyor korkup saglik ocagina gidiyorsun. Onlarda doplerle dinletiyorlar
benbilmirem Bende de panik atak var alacaktım çokta araştırdım. En son doktoruma sordum dedim hangisini alayım. O da 7 aydan itibaren duyulabildigini söyledi bu makinelerle. Bebeğin gerçekten büyümesi gerekiyormuş yoksa algılamıyormus. Bende vazgeçip almadım
eylulicten benbilmirem 12. haftadan itibaren fetal doppler ile de bebeğin kalp atışı duyulur. 18. ile 20. haftalarda ise stetoskop yardımıyla bebeğinizin kalp atışları dinlenebilir. Bunu saglikci hemsire akrabamda demisti. Bi saglik ocaginda deneyin bu haftalarda duyuluyorsa sizde alabilirsiniz
Asliormanci benbilmirem internette neden öyle yazmıyor anlamadım 12. Haftada duyulur yazmış bi satıcı bide lekelenmem oldu doktor evden çıkma 1 hafta yat dedi ben napcam 1 hafta bilmiyorum balla
Asliormanci eylulicten aaa vok mantıklı sağlık ocaklarında da oluyıordu demi hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim ;)
benbilmirem eylulicten bende doktoruma sorduğumda bu şekilde cevap vermişti. Neyseki artık gerek kalmadı, hareketlerini hissetmeye başladım o biraz rahatlatıyor
eylulicten Susamtohumununannesi merhaba, marka bilmiyorum trendyolda bakmistim ben fetal doppler diye zaten son haftalarda farkettigim icin durumu almadim
Asliormanci Susamtohumununannesi hiç almayın bence benek hareketlerini hissetmeye başladığınız zamanlar kalp atışını duymaya başlayacaksanız hemen hemen aynı anda yani
TugSozTan Ben bilerek almadım. Evde öyle bişeyin olması bence psikolojik olarak sağlıklı değil biraz sürecin kendi kendine akmasına izin vermek gerekiyor. 19.haftaların sonlarında tekmelerini hissettim zaten