Dilaraa23 Prilamı bir gün içmeyi unuttum bütün gün perişan oldum bütün gün su içsem çıkarttım.. ben nasıl bırakıcam bu ilacı hep bu ilaçlamı devam edicem gebeliğime, bırakabilen var mı 🥺 yakın zamanda bırakmayı düşünüyorum çünkü
fskzkya Dilaraa23 34+5 oldum ama hâla bırakamıyorum hatta bazen içmeme rağmen bile kötü geçirdiğim günlerim oluyo. Nasıl bırakıcaz bu ilacı bilmiyorum 😔
Se19 Dilaraa23 asla bağımlılık yapmıyor fakat prilam beni kesmiyordu. Hatta zoferin hapı bile beni kesmiyordu…. Her gün hastanede iğne vurulup serum alıyordum. Asla bitmeyecek heralde diyordum. 16.haftada bıçak gibi kesildi…. Hiç vurulmadığım 4tane zofer iğnem var mesela gerek duymadım bi daha. Tanesine 54 lira para vermiştim halbuki 😂
280322- Dilaraa23 bende 3 aylıkken başladım şu an 7 aydayım halen günde 2 alıyorum bir kaç kez icmemeyi denedim ve şu içsem kustum bende bırakmayı denemiyorum bile artık bulantı hatta bazen oluyo içememe rağmen ama kusturmuyor en azından günde 2 devam nereye kadar giderse artık bir zararı yok dedi doktor günde 3 4 alan varmış
sunmomy 14-16 arası kesilir gibi oldu ama prilam icmezsem aynıyım yine.. En azından kokulardan tiksinmiyorum ve ağzımda artık sürekli cirkin bi tat yok 17 deyim hala gece iki tane içmeye devam
Anne2727 Doguma bir gun kalasiya biraktim gece yatmadan iki tane iciyordum icmedigim gun kendimi acilde buluyordum
Yeni_anne8001 Dilaraa23 Bende öyle düşünmüştüm ama çok şükür ki 16. Haftada bıraktım 2 kutu almıştım o hafta öyle kaldı hatta😊😊ama üzülüyor muyum asla ihtiyacım bitti 🙈🙈
heartnurse 35+2 hala 2 güne bir içiyorum içmezsem için dışıma çıkıyor doktor bağımlılık yapıyor diye 3 gün önce söyledi bilseydim baştan başka ilaç isterdim
Symtk Dilaraa23 bende aynı durumdayım içmeyi bıraktığım gün çok çok kötü oluyor midem bırakmak da istiyorum ama nolacak bilmiyorum 20+1 deyiz
gunel91 Dilaraa23 ben hamileliyim ilk aylarinda kullandim oda 15gun gece 2tane iciyordum ilacim bitti yurek bulantilarimda onla bitti calisin alisdirmayin asilli kalma durumu oluyor bence
Tugcecanan Dilaraa23 32. Haftada bıraktım. Doktor doğurana kadar kullanabilirsin demişti ama ilerleyen zamanlarda anlayabiliyorsunuz bırakıp bırakamayacağınızı. Koku hassasiyetiniz devam ediyor ama bulunmadığını fark ediyorsunuz. İlaç zaten bütün gün etki etmiyor, gece içiyorsanız sabah bulantılarını engellemek için oluyor ya da sabah içiyorsanız akşam bulantıları için
Tugcelb Dilaraa23 bende ilk zamanlar başladım kokular yemekler midemi aşırı bulandırıyordur 1.aydan sonra uzun süre aç gezdim resmen bişey yiyemedim. Şuan 23 haftalık hamileyim ve 5.aya geldiğim zamanlarda bıraktım bayadır içmiyorum ve ihtiyaç duymuyorum
Gmg Dilaraa23 5. Haftadan 32. Haftaya kadar kullandım. Arada bırakmayı denedim fakat içmediğim günler kusmam oluyordu. 32. Haftada artık 2 tablet değil 1 tablet almaya başladım. Bir hafta bu şekilde devam ettim. 2. Hafta hiç içmedim. Bir kaç gün biraz zorlandım ama kusmadığım sürece içmiycem diye kendimi şartladım. Bu şekilde bırakmış oldum