vveraa onun hem miyop vardi hem düşük riski vardı canim. O yüzden ablam da bana cok destek oldu . Beni hatırla dedi başıma neler geldi o kadar kanamam oluyordu yetisemiyodum değişmeye. Umudumuz neredeyse yoktu düşecek en sonunda diyoduk. Veren Rabbim veriyor . Emin ol hiç bir yaprak daha dalından Allahtan habersiz düşmez kimildamaz. O yüzden bol bol dua edin. Ya Berr Allahin sıfatlarını bi tanesi düşük olmaması icin tesbih olarak cekebilirsin. Ya Selam (beni selametle çıkar )demek Allahin isimlerini okuyun canim ben hep okuya okuya bu haftalara geldim. Bende cok cok zor geçirdim ilk hatalarımı hep ağlayarak geçirdim hastanede yattım. Ilkim de stresten düşük yapıp kaybetmiştim Ya bunu da kaybedersem diye hep korktum. Birgun daha geçerken Allahim bugun de gecti sana şükürler olsun ya Selam ismin hürmetine yarin sabahı da selametle göreyim diyordum. Eminim hepimiz ayni yollardan geçtik. Hepimiz korku içinde geçiriyoruz gebeliklerimizi. Rabbim tüm yüklü annelerin hepsine yardim etsin bebeklerinin selametle kucağımıza almayi nasip etsin 🤲❤