Kızlar merhaba..23+3 gebeyim ayrıntılı ultrasona girdim demedikleri şey kalmadı. Sizlerden de bilgi ve yorum almak istedim. Ankara şehir hastanesinde yaptırıyorum takibimi. Öncelikle ayrıntılı ultrasona girdim hiç bi sorun çıkmadı. Sadece gebeliğim başında oluşan kanama bebeğin eşinde gözüktüğünü buna yapışacak birşey yok ama yinede daha detaylı bakalım dediler ve perinatolojiye gönderdiler. Orda daha detaylı bakarak doktor bana evet kanaman olmuş öncesinden ve kalmış bunun tedavisi yok fakat daha büyük bi sorunumuz var dedi. Bebeğimin kol ve bacak uzuvları olması gerektiğinden 2 hafta daha küçükmüş. Ve bana çok büyük sorun olduğunu söylediler. Çocuğumun down sendromlu olabileceğini, cüce, kalıtsal rahatsızlık yada karnımda bile ölebilme ihtimalinden bahsettiler. Ama sağlıklıda olabilir kapalı kutu dediler. Karnımdan sıvı alınabileceğini söylediler fakat amniyon sıvısı alınması sonucunda 100 bebekten 1 inin ölümle sonuçlandığı riskini de söyledikleri için ben kabul etmedim. Sizlerin detaylı ultrasonunda ne söylediler benimle gebeliği aynı olan arkadaşlar rica etsem sonuçlarını paylaşabilirler mi?