Buraya bı kaç bsy yazmak istiyorum daha doğrusu bu benim borcum çünkü bebeklerimi sağ salim haftalarini tamamlayip dogduklarin da bu hikayemi anlatıp erken doğum riski düşük tehlikesi.olan herkese umut olmak istiyordum elhamdülillah bebeklerime sağ salim kavuştum gelelim hikayeme 🙃 6 ay boyunca peri masalı gibi bı gebelik geçirdim taki 25. Haftamiza gelene kadar rutin kontrolümüzde erken doğum riskimiz olduğunu bı kaç gün tedbir amaçlı hastaneye yatmam gerektiğini söyledi doktorumu ve hastaneye yattık herşey iyiye gitmesini beklerken daha kötüye gitti önüme çizilen kötü tablolar yaşar yaşamaz muhabbeti kuvez yok başka hastaneye gideceksin doğmadan sevk edevez bilmem ne muhabbetleri sanki oracik da doğum yapacakmisim gibi konuşmalar ve herşeyden önce mesleğini sadece para kaynağı olarak görüp vicdandan yoksun bindoltorun bunu hamile bı anneye söylemesi ağlarken kalkabilirsin sıradaki gelsin cümlesini hiç unutmam 🙃
Yani yazarken bile zorlandigim aklıma geldikçe içimin acidigi günler kendi doktorum pek duyulmayan başarı sansi neredeyse kişiden kişiye değişen bı tedavi ile gittiği yere kadar gidecek Büşra diyip beraber yola çıktık 10 hafta boyunca annemgilde yatalak gibi yattım WC yemek harici ayağa kalkmadim buradan aileme anneme eşime kardeşlerime çok ama çok teşekkür ederim onlardan Allah razı olsun ❤️ ve hiç beklemediğim anda 37. Haftam da dogumum oldu bebeklerim mucizelerim artık benimle kavuşmak istediler . Demem o ki sakın Allah dan ümidinizi kesmeyin duayı diliniz den düşürmeyin ben bu süreç de rabbimin esmalarini çok çektim her geçen gün de Rabbime gözü yaşlı dukrediyordum her geçen haftada yuzum de güller açıyordu sakın tek Dr la kalmayin bu yolu guveneceginiz vicdan sahibi Dr larla ilerleyin benim hikayem böyle işte eğer umutt olduysam ne mutlu bana 💜