aysegell Kızlar detaylı ulturasyona gvarsa giren var mı kaç dk sürüyor ayrıca emniyet indirimi veya kurum indirimi hakkımda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Camburnu61- aysegell barış boza ya gittim 40 dk sürdü . 600 TL resim video verdi birsürü . Harika bir hoca mutlaka gidin .
Camburnu61- aysegell ayrıca memorialde radyoloji doktoru bakıyor bu çok saçma perinatolog bakmalı . Sağlıklı olan odur .
Emineramazan aysegell bende kontrole genesise gdyrm bnde buralı değilim sizin yorumlarnzla inşallah bilgilenmş olurum gereği geldiğinde 🤗
aysegell ikizannesi23- gitmedim ben buralı değilim henüz nere gideceğimi bilmiyorum doktor devlet ve memorial gidebilirsin dedi ama devlette galiba az sürede bakıyormuş memorialde de pernatoloji yok galiba ece öcal varmış orayı düşünüyorum da o da biraz pahalı memorial 700 dedi ece hanım 900 herkes eceyi övüyor ama detaylı için bende yabancıyım asla bilmiyorum
ikizannesi23- aysegell bende buralı degilim arastırdıgıma göre barış boza var onun da klinigi var güzel dediler
Ssmerve10 aysegell canım Memoriale gittim ben radyoloji uzmanı baktı ama çok iyiydi 1 saate yakın baktı ve herşeyi tek tek anlattı emniyet indirimiyle 476 ödedik
aysegell Ssmerve10 valla ben aradım fiyat sorum 700 küsür dediler canım sen hamgi doktordu ismini hatırlıyor musun
Ssmerve10 aysegell radyoloji uzmanı yaptı canım emniyet indirimiyle oldu galiba bizimde cok bilgim yok bu konuda eşim ödedi ya
Happy52 Ben 4 yıl önce diyarbakırda memorial de doğum yaptım neval doktorumuzdu kendisi deraylıya da ben bakarım dedi ultrosonu çok iyiydi herşeyini gösterdi. O zamanlar normal randevu olarak girmiştik şimdi işleyiş nedir bilmiyorum
Ssmerve10 Camburnu61- evet ama Allah korusun bı sıkıntı olsa oda doktor sonuçta görüyor ve söylüyor Rabb’im kimseyi evladiyla sınamasın
Mamimamimami Emineramazan merhaba detayliya girdiniz mi bende girecem nerde yapacağımı mi bilmiyorum ücret doktor ne kadardı gotiginiz memnun kaldınız mi
Ulkuckl Ben Ece hanıma gittim 3 saat sürdü gerçekten çocuğun hareketli olması durusu yüzünden hiç bıkmadan başından atmadan 3 saat sabredip herşeyi ile en ince ayrıntısına kadar inceledi iyiki gitmişim