btldnz12 Detaylı ultrason için randevu alacaktım. Aradım hastaneyi perinatogun yaptığı 1500 TL dedi. Radyoloji uzmanının yaptığı 900 TL dedi. Radyoloji uzmanına yaptiranlar memnun kaldınız mı
Dark btldnz12 ikisinde yapar. Radyoloji uzmanınin alanı zaten görüntüleme. Perinatologun ise bebek. İkiside yapabilir. Ben ikili testteki ultrasonu perinatoliji uzmanına, detayliyi radyoloji uzmanına yaptırdım ikisinden de memnun kaldım
KayraVeAnnesi_06 btldnz12 Özel hastanede takipliyim , radyoloji bölümünde yaptırdım çok da memnun kaldım 1 saat baktı , inceledi herşeyi banada detaylı anlattı 🙏🏻
Yagmur981 Ben devlete gidiyorum ilk kizimdada radyoloji yapmıştı şimdi de radyoloji yaptı ama perinatolojiyede çok kez muane oldum bebekte bı sorun olunca perinatolojiye yonlendiriyolar
Ysm20 Bende yaptiricam araştırıyorum.devletteki doktor özel hastaneler yapıyor dedi ve 1000-1500 arasında fiyatlar.Kadin doğum doktoru yönlendirirse perinatoloji yapar diye duydum
kuzeymomsss btldnz12 perinatoloji bu alanda en iyisi. Radyolojide yapıyor. Ben perinatoloji uzmanına yaptırmıştım