1995_ Kızlar akşama yemekte neler var banada fikir olir belki aklıma hicbirsey gelmiyor valla açıkçası yapasimda yok ama yapicam😂😂
ardenmoms 1995_ ben bulgur pilavı yaptım yanınada baharatlı tavuk haşlarım balkabağı tatlısı yaptım bir de
Aaaysee 1995_ iki haftadır annemlerdeyim 😍 2 hafta daha kalcam insaAllah (yaza kadar bir daha gelemeyeceğim için 🥺) ne yaparsa yerim 😋🥰 ve yemek yapmamaya o kadar alıştım ki 2 hafta da eve gidince napcam bilmiyorum hxjdkdkd
Deletedmom_85 Aaaysee Oo tatil keyfisii tam gaz devam diyorsun 😄 vallahi bende anneme gidince öyle elimi sürdürmez bir şeye. Bi nevi tatil köyü tadında iyi ki varlar💜
Aaaysee Deletedmom_85 ay vallahi öyle aşkım 😍 2 ayda 7 kilo vermiştim bir sey yiyemiyordum annemler de 2 kilo aldım bile 🥲 iyiki varlar 💖
1prensannesi__ 1995_ Buzluğumda 2 pirzola tavuk vardı onu çıkardım ne yemek yapaym yanına ne yapaym hiçbir fikrim yok saat 6 da eşim gelcek işten bu saat oldu biz oğluşumla yatıyoruz hayla😂😂
Medinedogru03 1995_ buzlukta kiymali mantı vardı alcam onu yapcam yogurtlicam yanınada salata oh miss daha ne olsun yeter , ztn üşeniyom🤣🤣🤣🤣
Zuhalbahri @1995_ hiç yemek yapasım da yok yiyesimde yok o yüzden patates salatası yaptım yanınada meyve yeriz kavun karpuz üzüm öyle atıştıracağız bugün