TeoMom M-r-ve Ben biten ayı söylüyorum daha doldurmadığım için ama tercih meselesi tabi biten değil içinde bulunduğumuz ayı da söyleyebilirsin 🥰
Halimik-60 umutsuzmom hayır herkes yanlış bilgi vermiş tam olarak gün sayısına bakarak hesaplanır yani ta 30 hafta olduğunda 7 aylıksın
Minisimb Evet gün sayısına göre bakilir eğer haftaya bakilsaydi ben o zaman şuan 10 aylığım 🤣 40+2 yım ama hamilelik 40 hafta yani 9 ay 10 gündür 😁
Ledeyna21 Minisimb zaten 10 ay sayılıyorsunuz doğum 9 ay bitimimden sonra oluyor 10. Aya giriyorsunuz yani
Kara77 _fatima_1234 Gebelik Haftanıza Göre Kaç Aylık Hamile Olduğunuzu Öğrenin!' https://www.mutluanneleriz.com/2022/07/27/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/
Minisimb Ledeyna21 9 ay 10 gün demek sizce 10 ay demekse ,o zaman 10 aylığım evet 😁ama bence 9 ay 10 gün demek daha 9 buçuk bile olmamisken bu hızlıca yeni aya atlama telaşı nedir bilmem😂
Ledeyna21 Minisimb 10 aylıksınız dan kastim 9. Ayı bitiriyorsunuz demek 10 ayı doldurmuşsunuz demedim yalnız 😊 gebelik 9 ay deniyor ya 9 ay bitiyor anlamında söyledim 😊