SemaArin ŞİMDİ BEN HAMİLE KALDIĞIMDA 83 KİLOYDUM HAFTAMDA 79 KİLOYA DÜŞTÜM HAFTAMDA YANİ ŞİMDİ 85 KİLO GELİYORUM ŞİMDİ BEN 2 KİLO MU ALDIM DİYECEM YOKSA 6 KİLOMU ALDIM DİCEM ?
cahillesohbetikestim SemaArin hamile kaldığı kiloyı baz al canım bende geçen sene öyleydim 82 ile gebe kaldım 78 e düştüm doğuma 89 kilo ile girdim 7 kilo aldım yani.
Aselmeva_ SemaArin Bende 73 le hamile kaldım bi ara 77 oldum simdi 74 um ben zayıfladım ama farkındayım bebek benden alıyor geçen sene hergun yürü diyet yap yeme içme zor kilo verdim 90 dan 73 e düştüm hamile kalınca korktum tejrar alacağım diye ama aksine verdim ☺
DefneErva SemaArin Doktorlar bile hamile kaldığında kaç kiloydum diye soruyor genelde.. O yüzden hamile kaldığın kiloyu baz alırsın ve kaç eksik ya da kaç fazla ona göre söylersin 😊
Totoro Bende de işler epey karışık, 1 aylık hamileymişim haberim yokken 6 kg verdim ama hamile kaldığım kilo 74 şuan 82 kiloyum ortalama bir şey söylüyorum 10 kg aldım diye 😁 sen hamile kaldığın kiloyu baz al
Rakibeozturk Aselmeva_ bende on kilo verdim almanın aksine ve hiç almadım daha bebeğim beş ayın içinde şu an
Rakibeozturk Beşinci ayımın içindeyim bir kilo bile almadım henüz ama bebeğim şükür gayet iyi kilosu vs
minnakbebem SemaArin ne güzel ya 6,2 kilo çok az bence ben daha 7 haftalığım şimdiden 2,3 kilo aldım ne yapacaksam sonrasında hiç bilmiyorum 😔🤦🏻♀️