nurellaa212 21+5 haftalık hamileyim bebeğim her gün çok hareket ediyordu bu gün o kadar da hareket etmiyor hatta çok hissetmiyorum normal mi yoksa boşa mı evham yapıyorum 😬
nur_ilk nurellaa212 korkma her zaman aynı hareket etmiyorlar ama eğer hiç hareket hissetmiyorsan doktora görün istersen bende bazen hissetmiyorum sağıma yatınca başlıyor vurmaya rahatlıyorum yada uzan ayaklarını yukarı kaldır yere yat koltuğa kaldır ayağını mesela hemen korkma
berilveannesi nurellaa212 bende 21+6 haftalık hamileyim benim bebişte yeri geliyor 1 2 gün çok az harakett ediyor gece soluma yattığımda hissediyorum ama bazende çok haraketli oluyor sanırım daha küçük olduğu için bu şekilde hissediyoruz
FaDo0608 nurellaa212 endişelenme, bazı gün aşırı hareketli oluyolar bazı günler daha sakin geçiyor. Bu çok normal :)
nurellaa212 nur_ilk nur_ilk Kendimi korkutmak istemedim hiç, yani hiç hareket etmiyor değil arada pıt pıt yapıyo ama normalde sanki daha fazlaydı😅 bide sırt üstü yatıp deneyeyim bi çok teşekkür ederim ♥️
nur_ilk nurellaa212 bücürükler doğana kadar korkutuyorlar bizi ama çok odaklanma sen ona gayet sağlıklıdır annesi
nurellaa212 nur_ilk ay hiç deme aklımdan hiç çıkmıyor hep herşeyini inceliyorum 😅 inşallah canım inşallahh Allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım