Birmeleginannesi32 Bana doktor bi ilaç yazmış ama özel bi ilaç biraz da pahalı siz ne kullanıyorsunuz
dilara1908 Birmeleginannesi32 Magosit kullanıyorum ben canım. Doktorum yazmıştı. Reçeteyle aldığımda 19 liraya geliyor. Normalde 80 tl fiyatı.
Rmysbyzt Birmeleginannesi32 magnezyumu kaçıncı haftada kullanıyosunuz canım. Ben 6 haftalık hamileyim doktorum vermedi fakat aşırı bacak ağrım oluyor akşamları magnezyum mu kullanmak gerekiyor
Melismelo Magnosolv tozunu kullanıyorum tadı cok güzel suyla karıştırılıyor bıraz fazla şekerli ve asitli 😅
mucize_bebekk Rmysbyzt doktoruna ağrın olduğunu söylemen gerekiyor ama sanırım 3 aydan önce vermiyolar kesin olarak bilmiyorum tabi yanlış olmasın
Bsrnisa Nbt life magsi magnezyum önermişti 90 lı kapsül günde bir tane kullanıyorum içinde 3 aylık olunca fiyat pek göze görünmedi aylık olsa pahalı geliyor. Ben 6. Ayda başladım
Birmeleginannesi32 Ya anlamıyorum bu özel doktorları neden böyle yapar yazdığı magnezyum 120 lira reçete dışı zaten muayenedir diğer ilaçlardır birsürü para gidiyor
Rmysbyzt mucize_bebekk teşekkür ederim canım. 15 gün sonra kontrolüm var o zaman söylemeyi düşünüyorum