gebelikte ilk ayım fakat göğüslerim günden güne acıdığı ve şiştiği için kreme başlayayım dedim. sizin kullandığınız, etkisi çok iyi dediğiniz ürünler neler ?

Merhaba . Eşim hipp markasının katı kremini almış bende lierac ampul ve jelini aldım . Birini gündüz birini akşam kullanmayı düşünüyorum yeterli olur galiba 😀 tek sıkıntım su içemiyorum su içsem içerdende nemlendirecem ama malesef su mideme girer girmez midem bulanıyor o yüzden dışarıdan iyi nemlendirmeye calışıyorum . Lierac ampul ve jeli indirimdeydi 413 tl aldım

hilalcebe öncelikle merhaba doğumuna 6 gün kalmış biri ve düzenli olarak krem, yağ kullanmış biri olarak şunu söylemek isterim; eğer derin sertse ne kullanırsan kullan o çatlamaların önüne geçemeyeceksin maalesef. Ben hamile kaldığımı öğrenince ağdaya gitmeye başladım kadın bana derin çok sert şimdiden krem kullanmaya başla dedi bende hem çatlak kremi vardı gratisten almıştım hemde bio oil aldım hep sürdüm fakat çatlaklarım ağzıma girecek nerdeyse 😁 demem o ki o nemlendirmeler boşaymış. Benim gibi bir tene sahipsen ne yapsan fayda etmeyecek şimdiden geçmiş olsun kolay gelsin sağlıkla bitir hamileliğini 🌸