femme Tessd anladım benımde sol tüpümde sıvı bırıkmesı var , amelıyat olmam gerekıyor. korkuyorum bıraz. doktorlar cok kararsız lastırdı benı bakalım sonumuz hayır olsun
Tessd Asafm Merhabalar yeni gördüm kusura bakmayın. Ameliyatın ardından, ertesi ay hamile kaldım. Ancak dış gebelik oldu malesef tekrar ameliyat oldum Aralık ayında . Şu an hala hamile kalamadım maalesef 🥺
Tessd Asafm Rahim genişletme adı altında olmadı ameliyatı. Yumurtalıklarım da ki kistler için olmuştum o esnada rahim içinde genişletme yaptıklarını söylediler ama çok detaylı bilmiyorum açıkçası. Bursa Şehir Hastanesinde oldum
tupbebekannesi522 Tessd merhaba süreciniz nasıl ilerliyor bende yarım rahimliyim. Siz hamilesiniz galiba. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Tüp bebek mi yaptırdınız ?
Tessd tupbebekannesi522 O mesajımdan sonra aralık ayında dış gebelik geçirdim bir de tüpüm alındı. Dış gebelikten 6 ay sonra hamile kaldım herhangi bir şey yapmadım. Şu an 15 haftalık hamileyim. Geçen hafta az bir kanamam oldu sadece ama şu an iyiyim. Onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım henüz inşallah da olmaz 🙏
tupbebekannesi522 Tessd Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bende tek tüplüyüm geçen sene doğal hamile kaldım ancak 17. Haftada kalbi durdu. 1 sene oldu hala beklemedeyim tüp bebek düşünüyorum