Syd53 Şubatta doğum yapacak anneler neler yapıyorsunuz detaylı ultarason yaptırdınız mı biz cumartesi yaptıracağız inşallah endişe yaşıyorum sizler de var mı böyle bi durum
Eldgrn Syd53 19+1 olduk kızçemle Şubat doğum gözüküyor daha detaylı yaptırmadım doktorum 22. Haftada yaptirmami söyledi onu bekliyorum pek kafama takmiyorum ne yalan soylim akışına bıraktım stres stres nereye kadar herşey olacağına varıyor zaten ki valla böyle daha iyiymiş kafa rahat mis
Flyy Syd53 Benim de 3 şubat görünüyor tahmini henüz detaylıya gitmedim 24.haftada gideceğim inşallah sağlıcakla alırız kucagımıza💚
Syd53 Eldgrn yaa ne güzel keşke bende öyle olsam aslında normal de böyle kafama çok takan bir insan değilim ama hamilelikte değiştim sanırım ☺️
Syd53 Flyy 24. Hafta geç değil mi 21. Ve 22. En güzel haftalar diyorlar ama bilemedim sizin durumunuzu bi sebebi mi var
Flyy Syd53 İlçedeyiz merkeze gitmemiz lazım eşimin izninden dolayı canımm 25 e kadar yapılıyormus arayıp sordum.
Meltem99- 27subat görünüyor ama daha erken gelicek oğlum öyle hissediyorum. Detaylı ultrasonu ozelde cektiricem o yüzden randevu almadim istediğim zaman gidip yaptirabiliyorum 200 tl araştırma hastanesinde
inci_tanesi Syd53 Benimde subat 1 veya 3 dedi doktorum 22 haftalık olduk bugün detaylı pazartesi inşallah hem endiseliyim hem çok merak ediyorum hepimiz bebislerimizi sağlıklı kucağımiza alalım inşallah 💐
dyt-tugce Syd53 benim de 3 şubat görünüyor, detaylıya bu hafta gittik 21haftads yani, endişe etmenize gerek yok, tüm organları inceleniyor sırayla bu kadar, inşallah sorunsuz geçer🥰
Minikalbim111 Benimde 31 Ocak 1 Şubat görünüyor dedi bende daha detaylı yaptırmadım yapıp yapmamakta kararsızım
Syd53 Minikalbim111 bende 2li 4lü yaptırmadım ama detaylı daha farklı doktorum onu kesin yaptıralım dedi o yüzden yaptıracağım