kucukkurtc Kızlar pazartesi yumurta toplama olucak büyük ihtimalle nasıl bir süreç, sonrasında neler oluyor embriyo oluşup oluşmadığı vs. ne kadar sürede belli oluyor tecrübesi olanlar yazabilir mi😍🙏🏻
2022bebeki kucukkurtc Yumurta toplama anestezi altında oluyor zaten hiçbir şey hissetmiyorsunuz çıkınca hafif kasık ağrınız olabilir yaniniza günlük ped yedek çamaşır götürmenizi tavsiye ederim. 🤞 Ertesi gün embriyo oluşmasınin birinci günüdür. Sizi laboratuvardan arayıp kaç yumurta toplandığı ve kaçının işleme alındığı hakkinda bilgi verirler. 3. Ve 5. Güne ulaşacak embriyolariniz hakkinda sonra bir daha aranirsiniz. 1 hafta içinde aşağı yukarı belli olur başka sormak istediğiniz bir sey varsa yardımcı olmaya çalışırım ☺️
Babymoon_ kucukkurtc yumurta toplama işlemi anestezi altında oluyo, 10-15 dakikalık bir işlem, bende ağrı sızı olmamıştı sadece anesteziden sonra mide bulantısı yaşadım, hafif de bir lekelenme. Yumurta toplandıktan 5 gün sonrada transferim gerçekleşti
mavipapatyaa 2022bebeki bisey sormak istiyordum. Simdi en kötüsünü düşünüp hareket ediyorum da. Diyelim ki emriyonun kalitesi en kötü kalite. O sekilde tutunma ihtimali yine veriyorlar mi
yasemin9222 Babymoon_ pco varmıydı sizde bende pco var doktorum bana da beklemeden transfer yaparız dedi ama bu sayfada tüm tüp bebek olan pco lu hastalar 1 yada 2 adet dönemi beklemiş transfer için kafam karıştı
2022bebeki mavipapatyaa En iyi kalite de olsa maalesef hiçbir doktor bunun garantisini ya da tutma oranını vermez. 5. Gün en iyi kalite iki embriyo transfer edildi bana ama bir tane tuttu.mesela :) tüp bebeğin tutma orani %50-60 civarı genel anlamda. En kötü kaliteyi de hiçbir doktor sanmiyorum ki transfer etsin riske almazlar
Asli44 mavipapatyaa ikinci kaliteyi direk eliyorlar içinde en iyi en kalitelisini transfer ediyorlar yinede doktorundan doktoruna da değişiyor olabilir
mavipapatyaa 2022bebeki oyle tabi canim. bende iki tane transfer düşünüyorum doktorumla da konuştum sorunsuz olursa oyle yaparız dedi. Hani biri tutmazsa biri tuttsun he tutarsa ikisi tutsun 😂 aklima iste bu takılıyor oldu da kaliteli olmadı nasil olucak transfer yapmiyorlar mi nasil oluyor yine mi igne basliyorum kafamda deli sorular😂
kucukkurtc yasemin9222 yasemin9222 bende de pcos var canım bir sürü yumurtam büyümüştü en son gittiğimde bir adet dönemi bekleriz dedi banada doktorum
kucukkurtc mavipapatyaa bende 2 embriyo isticem eğer olursa allahın izniyle tutarsa 2 side tutsun yada biri tutmazsa falan bakalım allahın izniyle
2022bebeki mavipapatyaa İnşallah bol.bol kaliteli embriyolariniz olur ve çift transfere müsait olursunuz. Doktorlar için de iyi tutma oranını artiriyorlar 🥲Kalitesiz yumurtalari genelden yapmazlar en iyi ya da orta kaliteler transfer edilir. Ah ah insan çok tedirgin oluyor başında ama girince alışıyorsun 🤪 Tavsiyem sağlıklı beslenmeniz, yürüyüş, ari sütü bal polen kalitesine büyük etkili
Asli44 mavipapatyaa rica ederim Allah yardımcınız olsun İnşallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim ısteyen herkese versin 🤲🥰
mavipapatyaa kucukkurtc evet yani eşimde deri şansımızı yukseltmeye çalışalım. Heryer yapmıyor bizim aklimizdada yoktu açıkçası doktor sundu bize cift yapalim mi diye. Bakalim ikimizde pazartesi günü giriyoruz insallah cok guzel sonuçlar aliriz. Senin transfer icin zaman belirttiler mi benim iki ay sonra yapılacak
kucukkurtc mavipapatyaa evet canım benim bir sonraki adetimden sonra yaparız dedi doktor bakalım nolcak burdan haberleşelim yine😍🙏🏻