Arife2736 Kızlar benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde çatı muanesi olmadı bazı rahatsizliklarimdan dolayı hastaneye gidemedim 38+5 oğlumu kucağıma aldım acaba ikinci gebelikte çatı muanesi yapılıyor mu ben istemiyorum çünkü şuan 31+4 olursa da ne zaman olur
Aselmeva_ Arife2736 Benim 3. hamileligim diğer ikisinde yapıldı sezeryan olmasına rağmen ozelde suan şehir hastanesi takipliyim nst bile bağlanmadi çatıda yapmiyorlar sanırım sezeryan olacağım için 37+4 sıkıntı olmadığı sürece nst de yok galiba devlette
Neslihan5241 Arife2736 benim 3 tane oğlum. Var bir tanede düşüğüm var buda artık beşinci mi dersiniz 4 mu dersiniz bilemedim
Arife2736 Aselmeva_ benim normal oldu ilki ikinciyi de normal istiyorum daha nst falan başlamadım ama çatı muanesini istemiyorum ya içim almıyor
Neslihan5241 Arife2736 amin inşallah cümlemize inşallah evlatlarimizi sağ saglim bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Serkuz Arife2736 malesef olmuyor normalse yapıyorlar yoksa nereden bilecek ki bebek cikarmi çıkamaz mi.🙂