Mihrimahm Eliftrsk 4 yıl sonunda oldu birçok tedavi ilaçla tüp bebek ile olmayıp Rabbim kendiliğinden nasip etti mucize gibiydi çok ağladım ama mutluluktan bir hayal di çok uzaktı o testte çift çizgi görmek 🙏
NilAda16 Eliftrsk o kaygı hiç bitmiyor 24 haftalıgız şuan bende henüz bitmedi ve bence annelik gereği ömür boyu geçmeyecek🥰
mre1630 Eliftrsk bende tuhaf hissettim bi an öğrenince halada alışamadım benim gibi olan var mı neden böyle oluyor hormonlardan mı acaba
Eliftrsk mre1630 bende alışamadım bi tuhaf evet🙈 bi hafta önceki halimle aynıyım ama içimde bir canlı olduğunu bilmek degisik geliyor 😊
excitedmom- Eliftrsk çok yeni öğrendim bende saatlerce ağladım anneme söylence nasıl olucak korkuyorum anne deyip ağladım sonra annemde bana sarılıp o da bana eşlik etti mutluluk gözyaşları döktük birlikte. İsteyen herkese nasip olsun inşallah 💕 😅
cansualisa Eliftrsk hiç hazır değildim ve şoktaydım adet üstüne olmustum ve kesinlikle istemiyordum😀😀 şimdi deli gihi bekliyorum Oğluşumu😍
Mervenur1405 Eliftrsk aynı durumu yaşıyorum bende hâlâ emin olamıyorum o sorumluluğu alabileceğime umarım bu his geçicidir