dlrterzioglu Hanımlar merhaba… Haftamdayım akşama sabaha doğumumu bekliyorum çok akıntım oluyor diye günlük ped kullandım normalde eski çamaşırlardan pamuklu kumaştan bez yapıyordum memlekete gelince onlar evde kaldı mecbur günlük ped aldım.. Beni perişan etti afedersiniz vajinam hep şişti mantar oldum bana bir çare yol söyleyin iki gündür perişanım ne yapmalıyım…
Soruyorumm dlrterzioglu ahh canım günlük ped niye kullandın ki mantar dostu bir ütün o hemen mantar yapar.sirkeli su ile yıka kendini
Lavantam20 dlrterzioglu acil doktora gidin tedaviye başlasın normal doğum bekliyorsaniz tedavi olması lazım
gamzosgamzos dlrterzioglu bence kafanıza gore sirke falan surmeyin doktora gidin sirke en fazla dıs mantara iyi gelir ic mantari fitilsiz geciremezsiniz doktor ic genital bolge icin fitil dis genital bolge icin krem verecektir 2 3 gune kurtulursunuz gecmis olsun
Eboz dlrterzioglu elma olursa daha iyi içerigi bakımdan pamuğa batır sür özel bölgene bende çok oluyor tek dindiren sirkeli su
dlrterzioglu Soruyorumm Memlekete gelince doğum için kullandığım bezleri evimde unuttum burdada kimseye bişey diyemeyince mecbur dedim ped alayım… Oda beni perişan etti. 🤦🏻♀️
dlrterzioglu Lavantam20 Normal doğum bekliyorum… Bugün doktora gidecektim aslında ama 2 tane doktor vardı 2 si de gitmiş burdan merkezden pazartesi yada Çarşamba 2 gün doktor geliyormuş… Sağlık ocağına gitsem ilaç verirlermi acaba?
Soruyorumm dlrterzioglu son haftaların o yüzden doktor fitil verir mi bilmiyorum akıntın yeşilimsi mi şuan benim doktorum öyle olursa genital yıkama yapmak zorunda kalırım demişti doktorunla görüşmen lazım
dlrterzioglu Soruyorumm Yok akıntım yeşil değil akıntım sarı sadece biraz koyulaştı içte yanmam yok dıştan şişlik oldu yara gibi oldu … Son hafta bide bilmiyorum ne yapacağımı foktor sıkıntısı da çekiyorum…
Karman34 dlrterzioglu canım sakın sirke falan kullanma eğer ciddi boyuttaysa dıştaki yaralar daha fena olur sirke asit içerir oranın pH seviyesi buna uygun değil doktoruna danış veya danışabileceğin bir doktor bulmanı öneririm
dlrterzioglu Soruyorumm Evet buda mantıklı olmadı onu araştırayım.. Aklıma gelmedi inan.. Teşekkür ederim 🌼
dlrterzioglu Lavantam20 Yarın sabahtan bi gitmeyi düşünüyorum şimdi idrar testi falan isterse saati geçti… İnşaAllah yardımcı olurlar.