Teachernry Noname9492 benimde ilk sezeryanım ve dediğiniz gibi kendi tercihim 10 Ekim 🦁 aşırı heyecanlanıyorum erken gelmek ister mi diyee
Teachernry Noname9492 kötü geçiyor gerçekten hareketlerim çok kısıtlı hep çok yorgunum ve aynı zamanda gribim 😢
Anneeghh2603 Ya ben de 35 +5 haftalığım benim bebiş daha dönmedi yüzü yukarı doğru bakıyor ben iki doğumdan da korkuyorum 😂😂😂 nasıl geçicek bu doğum korkusu
Noname9492 Anneeghh2603 korkmayın dememiz fayda etmez ben bile ameliyatı takmıyordum yaklaştıkça nasıl bir şey diye düşünüyorum ama olan herkeste bebeğin o kokusunun sevgisinin tüm acıların üstüne çıktığını söylüyor onlar bize şifa olacak Allah’ın izniyle💓
Noname9492 Teachernry ya birde ev dağılıyor pisleniyor hem her şeyi yapmak istiyorum hem yerimden kalkamıyorum Allahtan eşim yardımcı oluyor fakat içgüdüsel olarak dağınıklığa tahammül edemiyorum
Teachernry Noname9492 kesinlikle bende öyle son günler hiç geçmiyor gibi uyansam ve 10 Ekim olsa diye dua ediyorum 😍
Ays_cskn Noname9492 canim gittim geldim ben bastan savma bir usg yapti nst cektirmistim onu gosterdim bu kadar doktor baskaydi bu sefer ama
Noname9492 Ays_cskn anladım canım demek ki bildikleri güvendikleri bir şey var ki rahatlat yine usg ile bakmışlar olsun😀 sağ Salim kavuşalım