Busrali01 Bugün iki defa büyük abdestimi yaparken farkettim lekelenme olmuş. Kan şeklinde değil, açık kahverengi şeklinde iç çamaşırıma bulaşmış.. 7+2 yim , endişelenmeli miyimmm?
gozdeyagci Busrali01 9. Haftaya kadar aslında yerleşme lekesi oluyor. Ama siz şimdi tuvalet konusundan ve ıkınmadan bahsettiğiniz için bir görünmenizde fayda var
Busrali01 Esrauysal Mervekara5 kızlar çok şükür bi sıkıntı yokmuş yerleştiği için olabilir dedi doktor🌸
Esrauysal Busrali01 iyi kuzum şükür ya, biz 17 haftalık olduk bugüne kadar bi gram bişey olmadı çok şükür
Bettuss_123 Aynı durumu yaşamıştım.7+2 de 3 damla kan geldi. Gece apar topar zeynep kamil devlet hastanesine gittim. Normalde özel takipliyim. Doktor düşük tehliken var diyip progestan başladı. Kendi doktorumsa bir tehliken yok yerleşme kanaması dedi. fakat bol bol su iç bir süre de ani hareketlerden kaçın dedi. Progestan hormon ilacı olduğu için kullanmaya devam edebilirsin bir zararı yok dedi. 11. Haftamdayım hala kullanıyorum. 😇
Bettuss_123 Rmysbyzt hayır şükürler olsun benim olmadı. Fakat devam eden kanamalar lekelenmeleri yaşayan anne adayları olabiliyor.
Sla8995 Busrali01 benim de oluyordu lekelenme doktor olabilir bunlar yerleşme demişti tüp olduğumuz için zaten progestan kullanıyoruz yani ben kullanıyorum hem iğnesini hem hapını alttan . Korkma bir şey olmaz canım 🙏🏼🙏🏼