suscarparimm [silindi] Tek kıyafet alıncak çünkü kuzum Ağır ihtiyaçlar var hepsi unisexti kızıma alırken öyle almıştım
yamacalimoms suscarparimm Bende yalan değil kız istemiştim ikinciyi ama nasip rabbim böyle istemiş Allah olmayanlara versin ben kenara çekiliyorum bacım 😂
yamacalimoms benkosarim eğer tulum almak istiyorsanız ayaksız olanları tercih edin bir hafta sonra ayakları buyuyo kesmek zorunda kaliyosunuz tulumu
suscarparimm yamacalimoms Benim şuanlık 1 kız 1 oğlan olcak 2 leyim kızları tamamdır dükkanı kapatırız 😂
suscarparimm yamacalimoms Bi paylaşım vardı. Tam hatırlamıyorum ama diyordu oğlan çocuğu için bahçe lazım evde beslenmez kız çocuğu güzel falan diye 😂
yamacalimoms suscarparimm Yemin ederim öyle, evle uyumlu değiller anca bahçe olucak bütün gün salcaksin yuvarlana yuvarlana büyücek, evde kırılmadik eşya kalmadı bizde
suscarparimm yamacalimoms Benim ki kız bizde de öyle tv ünitem kırık koltuğum kırık yatağım kırık 😂 evim bekar evi gibi oldu
Semra_gokbudak yamacalimoms bende çok heyecanlıyım 33+5 gunluguz 2.240 gram olmusuz nedense her kontrole gitmemde nts de sancilarim cikti bu ara böle gidiyo hadi hayırlısı diyip bekliyorum 🙏🥰
Muk02- yamacalimoms 34. Hafta 🫶 bende 29dan beri yıkama ütüleme odayı hazırlama telaşındayım şuandan itibaren herşey yerini almış hastane çantası hazırlanmış durumda bir evin temizliği kaldı oda ölüm gibi bişey
Semra_gokbudak yamacalimoms yok canım serum takmışlar normale döndü 15 gün sonra bidaha kontrole gidecem
suscarparimm Efulii Hiç korku yok ya en fazla ne olabilir dediysem kızım hepsini yaşattı daha ne olabilir diyorum şimdi olacakta eminim 😂