BEFECE Merhaba hanımlar Devlet hastanesinde detaylı ultrason için nasıl randevu alıyorsunuz belli bir saati varmı bir haftadır randevu bulamıyorum
mertveannesi2211 BEFECE kadın doğuma gidiyorsunuz ordan sizi yonlendiriyorlar gidip sıra alıyorsunuz artık ne zamana denk gelirse
BEFECE mertveannesi2211 bana mhrsden alacaksın dedi uğraşıyorum ama yok birde yeşil alan açtım dedi alabilmen için
mertveannesi2211 BEFECE MHRS den randevu bulmakta zor en güzeli alanı açınca gidip bölümünden randevuyu almaktı aslında
BEFECE mertveannesi2211 bilmiyordum ki doktor da mahrsden ya da 182 yi arayıp alırsın deyince kaldım böyle 😕
mertveannesi2211 BEFECE istersen birdaha doktora git canım ordan direk gidip al birde geç zamana veriyorlar devlette ben 20 li haftalarda gitmiştim sanırım 30. haftaya verdiler her seferinde ısrar ede ede 27.haftamda detayliya girdim geç oldu tabi benimki
BEFECE mertveannesi2211 bende öyle düşündüm gideyim dedim bugün biraz araştırınca belki verirler 182 yi aradım cumartesi sabah 10 da 17 ekim için randevu açılacakmış ordan alamazsam hastane ye giderim artık