Crnn_1 Kızlar sizde de çıktı mı göbeğimin her yerinde tüy çıkmaya başladı aralarında siyah Olanda var normal mi bu
Sahranr Crnn_1 çıkıyor canım göğüs arasindada çıktı doktora sordum hormonlardan dolayi hamilelikte daha fazla cikcak dedi 35 haftalik hamileyim maymun gbi oldu göbeğim ve göğüs arası bildiğin doğumdan sonra dökülüyor diyorlar bakalm
gullokumum Eboz aldirdigin için çoğalır canım dokunmammak.lazim doğumdan sonra kendiliğinden dokuluyo
cimcimemmmm Sahranr bende de ayni durum . Aldığımız halde de dökülecek mi daha sonra o beni düşündürüyor
Eboz gullokumum dogumdan önce lazere giderdim onun için gözüm kıl görünce huylanıyordum kalsın bu o zaman inşallah dökülür
Semilk05 Crnn_1 bende de oldu sanırım doğumdan sınra dökülür diyorlar ama dayanamayıp almayı düşünüyorum 😂
gullokumum Minigim38 benim ikinci hamileliligim ilkkinde göbek cizgimde cogalmisti sonra döküldü gitti merak etme dökülür 🌼
Minigim38 gullokumum inşallah dökülür bide çatlak olmasın diye yağ sürüyordum onlarda coğalttı sanırım 🤷♀️
Sahranr cimcimemmmm çoğalır son aylarda dahada çoğalır bacım valla hamileligimin ilk zamanlarinda fazla kafama takmadım az diye ama son ayda maymunun tüyü gbi uzadı şaka gbi utanıyorum valla