Elcnerdgn SedanurAydnAta yanlış ölçümde olabilir ya canım kilosu bazı bebeklerin belli bi haftadan sonra yavaslıyor bende anlamış değilim Benim hep önden giderdi son ayımda ne yiyip ne ictiysem az alıyor kiloyu ama ben elimden geleni yaptım yani
SedanurAydnAta Elcnerdgn hayırlısı canım ya bende son haftalar alır diye düşünüyorum inşallah 🙏 6 7 haftam var haftalık 250 gram alırlarmış 100 200 gram bile alsa yeter diyorum 😓 en azından 3 kilo olsun çünkü doğumdan sonrada kilo kaybı olacak
Nurce Elcnerdgn benim de başta önde gidiyordu gerçekten canım ..ne olduysa 34 den sonra oldu yavaşlamaya başladı 🙈
Elcnerdgn SedanurAydnAta aynen canım bakalım artık nasip kısmet sağlıklı olsunlarda artık yapacak bisey yok
Nurce Elcnerdgn ayyy evet sen Türkiye de misin ..orda saat daha ileri vallaha senin daha az kaldı 😅🙏🏻💕Allah’ın izniyle sağsalim al inşallah kucağına
Elcnerdgn Nurce aynen benim de 34den sonra yavaşladı. Evet canım türkiyedeyim bizim gerçekten çok az kaldı uyku falan girmiyor gözüme
Oyku34 Fatoscbk beslenirken yeterince yiyeceklerden vitamin alamayabiliyoruz haliyle cocukta yeternce alamamis oluyor bunun icin icmek gerektigini dusunuyrm ama bndan oncesine kadar bn de cok kullanmadim .
Nurce Elcnerdgn ayyy seni o kadar iyi anlıyorum ki ..ben bu gece bile uyumadım ..zaman geçsin de sabah olsun sana 🙏🏻
Elcnerdgn Nurce korku da cabası insan ister istemez panik oluyor garip duygularmış eşim de bende sabaha kadar nöbet 😂
Edddaaa Oyku34 bence kötü bi kilo değil, ama şöyle bir durumda var sizin ve eşinizin genetik özellikleri ben 170/eşim 190 bebeğin boyu haftasına göre önce çıkıyor mesela , siz de iki eş minyonsanız aşırı normal bir durumdur
arastiran_anne Bebek doğdugunda 2500-4000 gr arasındaysa normal kilolu diyebiliriz. Gebelik ve yenidoğan bebek ile ilgili yararlı bilgiler için; https://www.instagram.com/arastiran.anne/
Vdk Oyku34 ben de iyi beslenmiştim ama bebişim kilo alamadı 2600 doğdu. Sağlığı yerinde olsun da kilo alırlar inşaallah. Hem normal doğumda kilosu az bebek avantaj sağlıyor anneye. Üzülme doğunca alır annesi 🌸
Maviss Oyku34 hergun muz yemelisin ama sen günde 3 tane ye kilo için ve kaşarlı peynirli tost ye bunlar kilo yapıyor
Maviss Oyku34 ve bol süt bir su bardağı sen iki su bardağı süt içmelisiniz gece yarısı 2 yada 3 tek çünkü gece içersen bebeğe yararlı çay kaşığının ucuyla ya şeker yada bal koymalisin içine canım böylece kilosu normale dönsün ayrıca yemekten sonra hemen uzan biraz bolca su iç ve gece her tuvalete gittiğinde ya salatalık ye yada birşeyler atıştır ve su iç her kalktığında inşallah işe yarar bunları yapıyorum kendim
Kbrmrt Ulyacan Benim bebeğimde 33+0 da 2.350 idi. Doktor senin yediklerinden çok farketmez dedi ama ben yine de dikkat etmeye başladım yediklerimi. Sana bişey dedi mi bu konuda?
Ulyacan Kbrmrt Diyet yapman gerek dedi acilen. Tatli olmaz dedi cok canin cekerse kuru meyve ye dedi. Meyvede kilo aldirdigi icin sinirli tuket gerekiyormus. Ekmek az kullanman gerek. Kizarmis yagli yemeklerden uzak dur dogurana kadar. Ben baya zorlaniyorum ama 😓