Pnrtrz Sinemkaya43 evet pede veya depend e yapışma oluyor kanama herzaman yoğun bişekılde olmuyor bazen açık renkli sıvı olarakta oluyor normal ve dikişlerınde sızlayabılır korkma ters gıden bısey yok araya pamuklu bez koymadan dırek pedini çekebılırsınde bısey olmaz korkma
Dogaana1 Sinemkaya43 valla kurumasını beklemiyorum açıkçası. Şişeden elime dökerek ya da tam göbeğime yapıştırıp döküyorum sonra peçeteyle silip çıkıyorum 21 gün oldu herhangi bir iltihap vs olmadı. Sürekli ped takıyorum çok sık değiştiriyorum
Naz0123 Sinemkaya43 ilk dogumum dikişli oldu bana doktor batikonlu su yap 2.5 lt şişeye koy ve taharetini onunla yap hep dedi ve çok çabuk toplamıştı
Melinya Ben başka bişi sorcam, normal doğum sonrası üşüme oluyomu sezeryandaki gibi. Ben lohusa geceliğimi ince almışım yelek hırka almalı mıyım yoksa oda zaten sıcak mı olur acaba bebekten dolayı
Pnrtrz Melinya valla ben ocakta doğum yapmıştım annemler üşürsün için boşalacak dediler ben aksine yandım sıcaktan kış gunu hastanenın pencerelerini actım hiçbirsey gıymeden yattım bende öyle olmustu canm