minik_koala_ve_annesi Sinemkaya43 batikon cok can yakiyor canim burada biri daha cok caninin yandigini soylemisti rif var batikon gibi ama cok cabuk iyilestiriyor onu onermistim burada dogum yapan birine sana gunlerce dua ettim dedi hemde cok hizli iyilestiriyor onu dene istersen
Sinemkaya43 minik_koala_ve_annesi ben 2″defadır badikon kullanıyorum çok şükür bişi olmadı ama dogrumu kullanıyorum bilmiyorum
minismom Sinemkaya43 neden 🤣 ben daha yasamadım gerci nasıl bi duygu bilmiorm ben daha yolun yarısındayım 😊
Sinemkaya43 minismom walla bazılarına tuhaf gelebilir ama yaşadığım acıdan bebek bile aklıma gelmedi kurtulmak istiyordum sadece yaşadığım durumdan ama şuan iyiki normal doğum yaptım diyiyorum
minismom Sinemkaya43 olsun canım sag salim aldın ya kucagına gerisi onemli degil insallah bende normal dogum yapabilirim normali cok istiorum ama bakalım nasip
Yasolinnn Hazally ya ben de bişey sormak istiyorum, kesi sadece dış bölgede mi? Baticonu içeri de sürmemiz gerekmiyor mu hafif yukarı doğru da kesi olmuyor mu? İlk gebeliğim de merak ediyorum
Sinemkaya43 A_syma önüme kattigim bez yapışıyor önemli değil değilmi bide bezde batikonun rengi çıkıyor normalmi bunlar,
Sinemkaya43 minik_koala_ve_annesi gazlı beze döktüm dikişin olduğu yere bastiriyorum hafif önüme eski atlet kattım pedin önüne pişik olmamak için ama Yapışiyor ama hafif ve vajinamin alt kısmınd ahafif bir sızlama var normalmi acaba daha dün doğum yaptın
Sinemkaya43 hunilimom yok walla yarıya geldi bile baŞini takamiyorum geniş olan ağızdan döküyorum fazla geliyor 2 tane gazlı bez kullaniyorum ikisinede ayrı ayrı sıkıyorum
Dogaana1 Sinemkaya43 ben 1,5 litre suya az batikon döktüm onunla taharet eder gibi her tuvalet sonrası yıkıyorum. El süremiyorum ama döküyorum işte otururken klozettee. Öneririm.
Sinemkaya43 Dogaana1 nasıl dokucem bir şişe gibi bişiye katsam sonra doksem nasıl kurumasını bekliyecem ki