Hatunnn cemre27 kesinlikle lassig ebebektten almistim indirimdeydi smdi kac olmustur bilemiyorum 2 ay oluyor ben alali
SemraSnmezTuru cemre27 alone çanta diye bi site var. Ben ordan alacağım sırt çantası şeklinde bi çok gözü var termos biberon yeri ıslak mendil yeri falan var. Şu an indirimde 140 tl. Kumaşı falan çok kaliteli duruyor. Umarım ben alana kadar indirimi bitmez 🙄🤷🏼♀️
Zgstgl Ben lassig marka aldım içinde bol göz var, biberon termosu, alt değiştirme süngeri falan var çok güzel 👍🏻
TBBeYzaBT Mayoral bebek bakım çantaları hoşuma gidiyor benmde gayet kullanşlı gibi siparişimi mayoralden yana kullancam galiba,
TBBeYzaBT cemre27 indirim kolluyorum bende hep o fiyatlarda degil bazı gittigidiyor da felan indirime giriyor, fiyatına göre de gayet kaliteli, aslında o kadar parayı bnde vermek istemiyorum ama çok hoşuma gidiyor daha da başka çanta begenemedim,
BerrinMercanKaraca cemre27 evet takılıyor hem sırt hem omuzdan askılı oluyor içinde termos biberon çantası alt açma ve çürük çantası var bölmeleri oldukça güzel arabaya Asma halkaları mevcut
GulKeskin cemre27 canta, alt acma bezi,biberonu sicak ve soguk tutan biberonluk ve emziklik halinde bir set. Fiyatli biraz ama cok şık cok kaliteli kumasi falan
Cinar2017 Arkadaslar ben instagramda @bebisdukkanii sayfasindan aldim.cok memnunum cok da ilgililer guvenilir bi sayfa tavsiye ederim