Acbucocuk Hatira fotograf veriyormu hani bebegin yuzu gozukur ya ilkinde oyle resmimiz olmadi hic 🥲 ama ozele gittigim icin gorurdum hep digerlerinin elinde. Devlet hastanesine detayliya giricem acaba verirlermi bana oglumun resmini ki
Eboz Acbucocuk ben devletde yaptırdım detaylı ultrasonu vermediler verdikleri kagıtta bebek resmi nerde diye bakıyorum belli degil yani üstüne birde burnu küçük down sendromlu olabilir dedi dahada yıktı özele gittim hem bebegin tam görünür halini verdi hemde zaten bebek ne beklenir burnundan öyle bir şey yok dedi içim rahatladı
Acbucocuk Bilge-96 gecen bikere gittim kendisi bakti etti tamam ya bi desene cocuk ne durumda diye kendine bakti resmen 🥲
Bilge-96 Acbucocuk evet maalesef :( ellerinde kâğıt dosya onları dolduralım derdindeler hızlı hızlı doldurup sizi bilgilendirmeden gönderiyorlar maalesef :( tabi her hastane de bir değil ama geneli böyle :(
Dark Acbucocuk evet. Bebeğinizin fotoğrafini normal kontrolde istenebilirsiniz artık büyüdü özelde veriyorlar onların cihazlar daha iyi detaylıda almanıza gerek yok
Acbucocuk Eboz zaten özele gidiyorum doktor gorecegini gormustu zaten daha 1 ay olmadan ustuste gitmid olucam vazgectim sanirim 🥲
Acbucocuk Bilge-96 gidesim kaçtı resmen özele gidiyorum zaten orda herseyi net goruyorduk zaten doktor da noye gerek duyuyorsa ozaman
Acbucocuk Bilge-96 5 dk bakiyor dunyanin parasini veriyorsun diyenler oluyor da valla bi girdikmi 20 dk cikmiyoz ki odadan detayli konusuluyo kac kere hamileyiz zaten en iyisi özel 😇