nazozcn Gizeem45 ayy inşallah bir prenses kelimesi bile insanın içini kıpır kıpır eder mi ediyor valla inşallah rabbim herkesin gönlünden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin hepimize inşallah 😊🌸
nazozcn Brandy benimde öyleydi çok hareketliydi hemen belli oldu gibi ama işte kesinliği bekliyoruz artık bakalım inşallah sizinde hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun kız bebek çok çok güzel bence 🌸🥰
nazozcn Ersagununannesi ayy çok iyi hadi bakalım inşallah netleşir artık sizin daha az kalmış 16 haftaya hayırlısı olsun inşallah 🌸🥰
BabyMinor nazozcn bizde yeni 13 olduk ama tahminde bulunmadı ya dr biraz gıcıkti yaşadığım yer de ozel hastaneye gidecem artık
nazozcn Zees aa hayırlısı inşallah rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 😊💙
253825 nazozcn Bende daha yeni 14+1 oldum 13 haftalıkken gittim hiç bakmadı bile cinsiyete sadece 2li test yaptı İsviçre’de yaşıyorum. Burda asla tahmin vs yapılmıyor kanunen yasak 16. Haftadan önce öğretmek iki kızım var birini 24 diğeri 22 haftalıkken öğrenmiştim hayırlısı olur inşaAllah 💕
nazozcn 253825 aa değişikmiş ama aslında en iyisi çünkü kesin şekilde öğrenmek çok çok iyi ama insan bekleyemiyor merak ediyor tahmin bile olsa bilmek istiyor benim doktorumda bakmamıştı hatta söylemeyecektim bile dedi ben sordum merak ettim diye ozaman tahmin söylüyorum dedi üstüne basa basa tahmin kesin olarak görme alışveriş için bekle dedi tamam dedim öyle kız isimlerine falan bakıyorum sadece bakalım kesinleşmesini bekliyorum 🥰🌸
253825 nazozcn Bende kız hissediyorum Nub pozisyonu da kızı gösteriyor ama hayırlısı olur inşaAllah bizim doktorlar asla tahmin vermez ne kadar ısrar edersen et Türkiye gibi değil ama Türkiye’deki doktorlarım tahminleri genelde tutuyor
253825 nazozcn bende 3. Gebeliğimde öğrendim bebeğin belirli bir pozisyonu ve açısı var ona göre bir tahmin veriliyor. Hafta da olan ultrason resminiz varsa doğruluğu çok daha yüksek oluyor. Nub bebeğin genital bölgesinde olan bir açı eğer omurgayla tamamen paralelse kız Daha dik açıdaysa erkek bende yeni öğrendim tam anlamıyla anlatamasamda bu şekilde biliyorum.
nazozcn 253825 aa çok teşekkür ederim yinede açıkladığınız için bakalım biraz daha araştırayım bende 🥰
nazlicancetinkaya 13+3 bugün, 13+0da doktor bir cinsiyet tahminim var dedi ama öğrenmek istemedik fetal DNA sonucunda arkadaşımız sürpriz yapacak heyecanla sonuçları bekliyoruz 😁
nazozcn nazlicancetinkaya ayy çok güzel bende düşünüyordum farklı bir sürpriz ama okadar merak ediyorum ki bilmiyorum belkide yaparız bişeyler yinede ama çok iyi gerçekten 🥰🌸