Senle1 herkesin ağrı elişi farklıdır canım. Ben de 6sene önce sezeryan oldum tam anestezi. Hastanede ilk ayağa kalkışım çok zordu benim için. Sonra boyundan kramp girdi, gaz sancısıymış. Ölüyorum sandım😔 hastaneyi ayağa kaldırdım gece çığlıklarımla. Eve geldikten sonra da toparlaması çok zor oldu. Yataktan tek başıma doğrulamadım 15gün boyunca. Neredeyse 1 ayı buldu toparlanmam. Sezeryan sonrası beline çok dikkat etmen gerekiyor çünkü belden soğuk alınca hemen ağrı yapıyor. Bende öyle oldu ya da bilemiyorum😕 sadece dıştan derinin iyileşmesi değil, içteki kesiklerin iyileşmesi zaman alıyor. Dikkat etmen gerekiyor. yani kolay ya da zor demek çok saçma olur çünkü bu senin bünyene kalmış canım😕kendine dikkat edersen ağır şeyler kaldırmaz, ev işlerini yapmaz, eğilip doğrulmazsan hemen sonrasında daha çabuk toparlarsın. Kemik suyu içmek de yaraları daha çabuk iyileştiriyor diye biliyorum🌸Allah yardımcın olsun. Hakkında en hayırlısı hangisiyse o nasip olsun💜 ben de şuan 24haftayı bitirdim ama tekrar sezeryan diyor doktorum. Benim için de dua edin hamişler🤲🏻❤️