fethyegumus Kızlar ben 8 aylık hamileyim bebeğim zayıf bebeğimin kilo alması için napabilirim ben alıyorum kilo bebeğimin yerine yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️🙏
Vera09 fethyegumus süt yoğurt kaşar muz ceviz fındık badem pekmez. Hergün ara öğünlerde yiyin. Eğer doğru ölçtüyse bi haftada 550gr aldı bebek, bana çok fazla geldi doğru oldğunu pek sanmıyorm ama yine de bi 300aldğnı düşünyorm
fethyegumus Sevgiiss geçen ay gitmiştim en son kontrole ozmn 27 haftalıktm bebeğim de 930gr di şimdi 31 haftalık hamileyim yarın kontrolde belli olucak kilosu
Ligarbawood Kaç kilo benim bebeğim 28. Haftada 1050 gr dı bana da az geiyor dr normal dedi ama ben takılıyorum
Gunesligunler- fethyegumus Benimde aynı 28 hafta 930 grdı. Doktorum az buldu et, balık, tavuk ile süt, kaşar, muz yemelisin dedi. Tabi ben tüp mideliyim tam anlamıyla beslenemiyorum ondan kaynaklı muhtemelen.
gunel91 Kizlar bebeye kilo ve lohusa kadina sut getiren sey yulaf sutle pisirin icinede 1tane muz sabahlari yeyin sevseniz aksamlarida yeyin hem faydali hemde kilo alir bebisler
Bendis22 Ben de şurda bekliyim. Tecrübe etmiş anneler yardımcı olursa güzel olur. Bende 31 ve 1450 gr bebeğim. Doktor iki hafta geriden geliyor kilosu dedi. Uygulamalar falan normal diyor ama 🤷🏻♀️