gozdetrhn eylul1809 tam bir sene sonra ama düzenli ilişki yaşamadım her ay bebek olsun diye. akışına bırakmıştım
Tusami kubraselcuk yok yok cnm herşeyin bir vakti var ben buna inandım, çok uğraştım herşeyi yaptım olmadı, boşverip uğraşmadığım zaman oldu. Vaktini bekliyor sabret
civcivim0 Hemen 1 regl sonrası hamile kaldım. Ama malesef o da kimyasal oldu. Sonra genetik testler verdik eşimle. Kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı. Şuan 19+0ım çok şükür, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum keseyi gördüğümüzden beri
Mhande eylul1809 kimyasaldan hemen sonra ki ay hamile kaldım malesef oda 8 haftalikken düşük yaptım kürtaj oldum 25 gün oldu olalı simdi tekrar deniyoruz Rabbım hepimize nasip etsin insaAllah 🤲🏻🤲🏻
Merveilay eylul1809 2 ay sonra kaldım aralıkta kimyasal heçirdim regl oldum ocalta regl oldum subatreglimde bir aylık hamıle oldugumj öğrendim gebe kalmak için doktorada gittim bir sorun yoktu eşimdede bendede korummayı bırakır bırakmaz kimyasal geçirdim ondan 2 ay sonrada hamıle kaldım size tavsiyem yani doktorumun söyledıgı sık ilişki spermi azaltıyor eczaneden ovulasyon testi alın yumurtlama gununde ıkı cızgıde çok kalın çıkar o gunleri değerlendirin. Sık ılıskı değil doğru gunlerde ılıskı çok onemli ayağa hemen kalkmayım folik asit kullanın kısa sürede kalırsınız
Elizbusra Merhabalar kimyasal gebelikte kan pıhtılaşması neden oluyormus kan pıhtalasmasını öğrenmek icin genetik degılde ınr testı yaptırsam olurmu kan ım pıhtılasmasını ogrenmek icin
minikmucizeemaak Tusami Bende kimyasal yaşadım kanamam 1 hafta önce bitti folik asit kullanıyorum denemelere tekrar başladım inşAllah ocakta yenş yılla birlikte mucizemin haberini alırım🤲🏻❤️