mrvsrcn Teslimenursevil Gönlünü ferah tut canım değerlerin hep %60 üstü artmış Allah’ın izniyle kötü bir şey yok. Daha öncede gördüm postlarını kendine dert edip strese sokma artık kanda verme bence daha da stres olacaksın. Bir hafta on gün bekle keseyi görmeye git.
Elifk- 2 günde bir en az %60 artması istenir ancak kabataslak 2 katına çıksın denir. Sizin tam 2 katına çıkmamış ama hepsinde %60dan fazla artmış. Bej sağlıklı gebelik olarak yorumladım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 🤲
Didmmm Elifk- merhaba canım ben 24 de yaptım 540 çıktı 26 da 918 dünde 1418 çıktı bu sağlıksızım oluyo anlıyorsan baka bilirmisin daha öncede dış gebelik geçirdim yine aynı acıyı yaşamak istemiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi bitirdim
Teslimenursevil mrvsrcn kendime çok stres yapıyorum sürekli ağlıyorum şuan doktora gidiyorum duramadım erken belki ama belki bişey der içim rahatlar inşallah güzel haberler alırım
mrvsrcn Teslimenursevil stres çok etkili tatlım bu konularda bak ben 13 aydır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor ve en büyük etki çok takıyorum kafama farkındayım artık saldım yani. Hem gebe kalmada hem gebelikte kendine de bebeğine de eziyet etme olumlu enerji yolla her şey çok güzel olacak buna inan tatlım 🤩
Teslimenursevil mrvsrcn inşallah elimde olmuyo ona zarar verdiğimide biliyorum ama elimde deil bi hayırlı haber duysam içim öyle bi rahatlıycak ki
Teslimenursevil mrvsrcn doktorum yetersiz buldu değerleri sağlıksızda olabilir sağlıklıda dedi ayın 4ünde tekrar kan ver o zamanki değerin 2000lerde olması lazım dedi
Elifk- Didmmm merhaba canim ilk artisin %66dan fazla, ikinci artisin %55 gibi bir artis olmus. Bir tekrar olcturmekte fayda var. Insallah saglikli gebeliktir Allah o aciyi yasatmasin tekrar.
Didmmm Elifk- doktorum yarın gel bi göreyim dedi fazla artmamış dedi ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu Rabbimden gelen herşeye razıyım ama acısı çok kötü
Sinemekee Teslimenursevil canım bence değerlerin çok güzel hiç sıkıntıya girme bende cuma günü son kan testini verip kan vermeyi bırakıcam doktor öyle dedi kananam oldu hastaneye yattım bana doktor gebelik olmaya bilir bile dedi 😒 sonrada artışların güzel dedi hepsi bi tuhaf sen üzülme stres yapma hiç
Elifk- Didmmm hiç moralini bozma, yarın hersey net belli olur zaten. Insallah guzel haberler alirsin🤲