DilarAsel 30+1haftalık hamileyim karnımda aniden ağrılar oluyor. Acaba neden oluyordur. Benim haftamda olup karın ağrısı çeken var mı?
Hdamla DilarAsel nasıl ağrılar bende 30+3 haftalığım az su içtiğim zamanlarda karnımda batmalar oluyor ara sıra da adet olacakmışım gibi ağrı oluyor
DilarAsel Hdamla aniden böyle bıçak saplanır gibi oluyor 1 2 dakika sürüyor geçiyor yani hemen hemen 1 saatte 2 saatte bir oluyor
Tosbik Hdamla o adet olacakmis gbi agrilar bndede oluyor 30haftaliktan beri var suan 32 haftaligim doktor normal artik olr ddi.
Hdamla DilarAsel bende de özellikte yatakta dönerken bu şekilde oluyor ama belirli bir Aralık’ta oluyorsa eğer doktorunuza görünseniz iyi olur geçmiş olsun
[silindi] Doktora göründünüz mu bir önceki postunuzu görmüştüm ıslaklık görmüşsünüz Allah etmesin erken doğum riski olabilir endiselendirmek istemem ama ihmal etmeyin derim inşallah bi sıkıntı yoktur 🙂
Ntlz DilarAsel bende 31 +2 deyim bendede oluyo akintim da cogaldi ama normalmis Bu aralar yalanci sanci cok olurmus sadece uzun surerse ve cok sık olursa ona dikkat etmek gerekmis doktoruna soylemeyi unutma yine sen