mre1630 yeninesilannee doktor bana ikiliden hariç yurtdışı bi test önerdi ama türkiyede yerleri var dedi o %100 sonuç veriyor dedi şimdi ikilş tarama testin düşük risk çıksa doğumda ne olacağını bilemeyiz dedi diğerini de yaptırmadım dolar bazlı pahalı test
Ezgi2727 yeninesilannee ben direkt yaptırmıştım ikiliye vs girmeden bence yaptırın her şey allahtan ama içiniz rahat eder
yeninesilannee Ezgi2727 İkili testin yanılma payı vae diyolar. Kaç haftada çıktı yurtdışına gidiyor geç mi geldi sonucu, süreciniz nasıldı
Ezgi2727 yeninesilannee ben 11. Haftada yaptırdım tam 8. İş günü sonuç gelmişti bize. En geç 10. İş günü geliyor zaten. Amerika’ya göndermiştik panorama ile. Ekstra 20. Haftada detaylıya girmiştim
yeninesilannee Ezgi2727 bazı kurumlar 3 hafta dedi bazıları da 10 gün dedi şüphe uyandırdı on gün gibi kısa bi sürede gelebilir mi Amerika’dan acaba Ankara’ya filan mı gönderiyorlar diye düşündüm ama sizin de on günde çıktıysa normal demekki
Ezgi2727 yeninesilannee 3 hafta çok uzun bir süre fetal DNA en geç 10. İş günü gelir farklı şehirde farklı kuruma yaptıran arkadaşlarımda da süreç böyle ilerledi
yeninesilannee Ezgi2727 Cr yaptırcqa randevu aldık inşallah iyi bir sonuç gelir inşallah ikili tarama yanılmıştır