Hep derdim bigün bende yazıcam diye. Ama hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Hepsinden önce günaydın kızlarr😍mertim ani Bi hızla dünyaya geldi çok şükür. Haftalık kontrol için geldiğim hastahanede bebeğin gelişiminin 2 hafta geriden geldiğini ve suyunun azaldığını öğrendim. Ve bu zamana kadar herşey normal haftasyla uyumlu suyu iyi denmişti. Apar topar nst istediler ve perinatolojiye yönlerdirdiler ayrıntılı bakılması için. Orda da aynı şekilde geride ve suyu az çıkınca yatış verdiler bugün alırız bebeği diyerek. İlk aşamada açıklığa bakıp suni deneyecz denildi ama bebeğin kalp atışlarını azalmasıyla hızlı Bi şekilde genel anesteziyle sezeryana alındım. Uyandığımda kuşum yanımdaydı. Ayrıntıya girmeyim korkutma ak adına. Acılı Bi süreç ama geçiyo sabaha bütün ağrılar acılar hafifliyo. Bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım. Bilenler bilir en başından beri Sami Ulus beştepe takipliydim orası taşındığı için ilk kez Ankara şehir hastanesine gldim ve gelmmle doğurmam bir oldu. Sami ulusta herşy noml derken kilosuna 3150 derken burda bambaşka Bi sonuç çıktı. Demem oki iyiki hastane taşınmışta buraya gelmişim yoksa blki bambaşka kötü şeyler olabilirdi. Baya uzun oldu sormak istediklerinize frsat buldukça dönerim.hastahane olarakta gayet güzel kötü Bi tecrübe olmasına rağmen Bi sıkıntı yaşamadım çlşanlar odalar iyi. 😊