Efsanecoskun Kizlar cumertesiden beri ağrıyla yatıyordum dün doğum yaptım darısı başınıza çok şükür çok güzel birseyyyyy
Busra3246 Efsanecoskun rabbim hayırlı eylesin inşallah 33+5 bizimde her an doğum riskimiz var nasılsınız nasıl geçti bebeğiniz yanınızdadır inşallah 🙏
3prens1prensesmom Efsanecoskun cok gecmis olsunnn :) bebis nasil yaninizda miii öncelikle siz nasilsiniz :)
Bilgekpn Efsanecoskun geçmiş olsun 💐 nasıl geçti doğumun, sen nasılsın ? Bebek nasıl ? Benim de erken doğum riskim vardı 36+2 olduk heran bende doğurabilirim bekliyorum bakalım 😁😮💨
Teslimeesma Efsanecoskun bende dün çok fena tepikler yedim kızımdan kafası kassigimda ve sanki kendini ittirmeye çalışıyordu sürekli kassigimda ağrı vardı o yüzden belim de ağrıdı 35+2 haftalığız doğum sancıları böyle mi oluyor acaba diye düşündüm uyuyaca geçti 😊
Asdas123123 Bizde bu sabah 32+0 olduk doktora gittik diyor bası dönmeye başlamış kasım sonu doğum gözüküyor Ama sol kasık agrıyor Bise batıyor magnezyum ilacı kullanınca geçiyor 🤗
betiizimm Efsanecoskun Ay Allah analı babalı büyütsün inşallah bende 35+5 teyim ve inanılmaz karnım sertleşiyor ve nefes aldırmıyor sanki kasıklarım da aşırı derecede baskı var bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktor 😔