Elif71 Iremalya2 canım önce Bi sakin ol nan bebeğine hiç bişey olmuyo bende seninle aynı haftalarda geçirdim çünkü sadece ateşlenmemeye dikkat et ağrıların çok olursa parol içebilirsin bol bol su ve sıvı takviyesi al vücuttan çabuk atılsın bana doktorun dedikleri bunlardı Allahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme
Cananyildiz Iremalya2 korkma canm bende olmuştum direk doktorumu aradım covid ile bebegin hic alakasi yok beslenmene dikkat et dinlen demisti
Kader1234 Bende 11 haftalıkken geçirdim canım korkma onlar bizden daha güçlüler. Doktorum bana vitamin takviyesi parol ve oksapar kan sulandırıcı iğne vermişti. Şimdi 36. Haftadayim herşey yolunda çok şükür korkma güzel düşün güzel olsun ❣️
Iremalya2 Kader1234 teşekkür ederim umarım çabuk atlatırım pıhtılaşma sorununuz mu vardı o yüzden mi kan sulandırıcı verdi yoksa her ihtimale karşı mı
Kader1234 Iremalya2 yok öyle bı problemim yoktu kovid olduğum için doktor iğne verdi pıhtılaşma ihtimaline karşı önlem olarak 10 tane iğne vurduk sonra da 3 ay aspirin içtim yine önlem amaçlı. Doktorunu bu konuda bilgilendir istersen