sedahsrky Eylembasakoc 2 erkek 1 kız 25 haftalığız olmaz olurmu şöyle keyifli hamilelik geçirdiğim tek günüm dahi yok kusmalar çoktu geçti şimdi kaburgalarım çok hızlı büyüdüğü için aşırı ağrıyor ve kaşınmam var
Minnakannesi21 Beyza9398 sedahsrky kasinmadan kastınız nedir?nasıl oluyo sürekli kollarımı tirmalamisim 🥲
sedahsrky Saglikguzellik maşallah ya üçemi bölünmüş embriyo benim 2 erkek 1 kız erkekler tek yumurta kız zaten tek başına. senin biraz daha riskli hepsinin tek kesede olması sana tavsiyem mutlaka perinatoloji doktoruyla ilerle mutlaka
Saglikguzellik sedahsrky sedahsrky evet hepsi aynı anda bölünmüş. Perinotolog+ İyi bir Kadın doğum doktoru ile ilerliyoruz
elifcicek_07 sedahsrky hayretler içinde okudum tüm yorumları üçüzden bahsediyorsunuz herkese maşallah yeni bambaşka bir boyuta girmiş gibi okudum tüm yorumları vay anasınıııı :) peki bu perinotoloji dediğiniz branşın normal kadın doğumculardan farkı nedir ne yapar tam olarak bu arkadaşlar
sedahsrky Beyza9398 doktor tahlil felan yapmadı bende dedim hatta kolestaz olablirmi geceleri çok kötüyüm dedim dedi hayır sende olamaz sen urtiker olmuşsun. halk adıyla kurdeşan döküyorsun dedi verdiği krem rahatlattı birde hap verdi doğurana kadR süreblir gerileyede bilir dedi 1 ay oldu devam ediyor
sedahsrky RehoGelin üçüz olmasına rağmen inan ben net olarak hissettim dediğim hafta 22. haftaydı doktorumda üçüz diye çok hissetceksin diye birşey yok tek gebeliğe göre yerleri dar normal dedi
sedahsrky Elifazad ay maşallah sizin şuan en çok heycan cinsiyetlerdir bizim öyleydi 12 de öğrendik 16 da netleşmişti :)
Elifazad sedahsrky şuan doktorlar birini aldirmamizi oneriyor çok üzülüyorum kararsızım. Serklaj yaptirmam gerekiyor daha once bebeğimi erken doğumda kaybettiğim için.
Sevvl Elifazad canım başka doktora da git genelde riskli olduğu için öyle diyorlar asla bir doktorla kalma ve bence Allah’ın verdifi cana kıyma çünkü olmaz denilen neler oluyor
Ozcankbra Elifazad mucize dördüz diye bir kadın var canım instagramda ona da 1 veya 2 bebeği alalım demişler kabul etmemiş biraz erken doğdular küvezde kaldılar ama şimdi suan iyiler yAni eğer tıbbi bir gereklilik yoksa iyice düşün canım
sedahsrky Elifazad banada almamızı önerdiler bende allahın verdiği canı almaya ben karar veremem dedim başka doktora daha görün
mrv_elvn_ sedahsrky benimde çok fazla bulantim var bide bebeğin biri diger ikisinden iki gün küçük çıktı ultrasonda bu sorun oluyor mu acaba
sedahsrky mrv_elvn_ canım proteini düşük mü besleniyorsun Protein en çok kilo aldıran şey. benimkiler normal tek bebek gibi gidiyorlar maşallah doktorum hep diyor bu kadar proteinli beslendiğin için iyiler diye
Elifazad mrv_elvn_ çünkü serklaj olmam gerekiyor 3 bebek tasiyamazsin erken doğum olurr diyolar 3 perinataloga gittim 3ude aynı konuştu
Elifazad Sevvl Kesinlikle öyle ama durumum biraz riskli 3 doktora gittim 3 ude öyle dedi yinede bakalım nasıp
HRHR sedahsrky maşallah suphanella rabbim nazarlardan korusun inşallah sağlıkla selametle kavuşursun yavrularına inşallah 🧿🐬
Ozcankbra RehoGelin ayy bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 19 haftadayız ama bende henüz hareketlerini hissedemedim sürekli dinlemeye aldım kendimi ama yok yani hissedemedim hala :)
Sevvl Ozcankbra maşallah benimde çift yumurta o haftalara gelseydim bı Allah’ın izniyle sizin nasıl geçti acaba hamileliğiniz
ikizlerin_annesii Ozcankbra benimde tek yumurta ikizlerim olucak Allahın izniyle erken hissetmemiştim malesef ilk nabız atışı gibi 23-24 de hissetmeye başladım şuan 28+3 daha bu iki haftadır tam net bir şekilde hissediyorum yerleri daha dar olduğu için normal olduğu söyleniyor
sedahsrky Ozcankbra hiç dert etme bende hissedemedim 22 de hissettim en net öoğuk gebelşkte yer dar olunca geç hissedilebiliyormuş
Ozcankbra Sevvl çok şükür benim öyle aman aman bir sıkıntım olmadı kusmalarım çok azdı 10.haftada koyu renkli bir kanama gördüm onu da dinlenerek geçirdi doktor, 12. Haftaya kadar da pruluton vuruldum
Sevvl Elifazad rabbim yardimcin olsun ama onu sana veren rabbimin vardır bi bildiği tabiki tıp var olmasa ne yapardık o ayro ama
Meleklerim00 sedahsrky bende ikiz hamileyim şuan 30 haftaligim dün kontrolde doktorum banada 34 yada 35. Haftada sezeryanla alacaz dedi ikizler tek bebek gibi 40 hafta durmaz dedi
isilulusal Meleklerim00 bende ikiz gebeyim 27+6 doktorum 37 bulurlar ikizler dedi bi sorun yoksa hatta sonrasındaysa bişey çıkmazsa gitti yere kadar gideriz normal doğum düşünüyoruz doktorumla
sedahsrky Meleklerim00 bana denilen şeyin aynısı 34 de alcaklar olsun hayırlısıyla doğsunlar da hiç önemli değil 30 u görmen bile çok güzel maşallah