Çok şükür binlerce şükür böyle güzel bir oğlum oldu 🙏🙏🙏😊😊 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inş. kimsenin kucağını boş bırakmasın…
Kendi kronik hastalığındam dolayı sezaryen olacağım zaten belliydi ve geçen hafta perşembe günü 5 ekim olarak doğum tarihimizi belirlemiştik. Fakat benim güzel oğlum pazartesi gecesinden beni zorlamaya başladı. Ağrılar sancılar mide bulantısı kusma ishal derken çok doğum sancısına yormadım durumu ve salı gününü komple yatarak ve uyuyarak geçirdim. Meğer oğlum geliyormuş da beni önden dinlendiriyormuş:) Nerdeyse bütün hamileliğim uykusuz geçti çünkü. Gece geç saatte biraz kendime geleyim diye duşa girdim ve çıkmamla sancılarım arttı artık normal olmadığını düşünerek hastaneye geçtik. Nst de sancılar çıktı rahim ağzı yumamış servikal yetmezlikten dolayı serklajlı da olduğum için doktorum risk alamayacağımızı sabah yatışımı yapıp öğleden sonra bebeğimin doğacağını söyledi ama ameliyathanenin kapısına kadar durumun farkında değildim. Kapıdan içeri girdiğim anda korku stresle biraz fazla ağlamışım. Yine kendi hastalığımdan dolayı genel anestezi olmak zorunda olduğum için de biraz kkötü hissediyordum. Genel anesteziden dokayı uyandığım an da çekeceğim acı ve ağrılar beni korkutuyordu fakaaaat bebeğim doğalı tam 12 saat oldu yanımda bir melek uyuyor ve ben şimdiye kadar 3 defa ayağa kalktım, yürüdüm. Tuvalete çıktım. O ağrılar evet uyandığım anda çok şiddetliydi ne yalan söyliyim ama sanırım yarım saat galan sürdü ağrı kesicilerin etki etmesi. Şimdi gayet rahatım iyiyim. Beklediğimden çok daha hızlı toparlanıyoruz bence. Benim için pozitif hikayemden anlatacaklarım şimdilik bu kadar. Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğinde cevapların. Kalın sağlıcakla ben çok mutlu ve huzur doluyum binlerce şükür olsun…🙏🤗
Not: sütüm anında gelmeye başladı emdikçe artıyor. Zaten göğüslerim de sancılandığım gün şişip dolgunlaştı. Kendi gelmesinin böyle bir faydası oldu