Hazal_altk Merhaba hanımlar burada ki deneyim li annelere sormak istiyorum bir haftalık bebeğim var doğduğu zaman bembeyaz dı aradan iki gün geçti elleri ayakları vücudu beyaz ama yüzü esmerr sizce teni değiştir mi esmerr mi olacak sarılık ta geçirdi bunun etkisi olabilir mi ?
Hatunnn Hazal_altk valla ben beyazmisim kucukken buyudukce esmerlestimm😀😀 ama saclarim siyahti kumral gbi oldu 😀
denizefe sarılıkdan dolayı belkı rengı alabul olmustr tamsıfırladımı sarılıgı hafıf esmerlıkle sarısınlık arasıysa yuzunun rengı sarılıktan olablr
Sezen07 Hiç belli olmaz canım anne baba esmer çocuk bir doğuyor sarı yada tam tersi ya da çocuk esmer doguyo büyüdükçe sarariyo falan kardeşlerim kızıl doğru sarı oldu şuan ne belirsiz benim de saçımın açık kahve kirpiklerim sarışının ailesi esmer ama tenleri beyaz bizim kızıl sarı benden ne çıkcak düşünemiyorum özetlemek gerekirse değişir anca oturur 😁
denizefe ben sut beyazıyım esımde beyazdır benm oglan bı dogdu allahım kıpkırmızı ve kıl topagı doktora srdk en son dedıkkı bu kadar kıl yanı normalmı dktr dedıkı dokulur bekle bekle dokulmuyo kulakları dahıl kıldı uc ayda anca dokuldu anam snra bı baktık ak pak bı oglan 😂