Flz Doğum yapalı 21 Gün oldu...yanıma doğal olarak bana yardımcı olması gereken biri lazımdı Annem bana yakın oturuyo kayınvalidem ise başka şehirde..ama annem kendi evinde de sabahtan akşama koşturuyo evde her iş anneme bakıyo o yüzden bide ona yüklenmek istemiyorum 🙄 Ama kv sabahtan akşama oturuyo bi iş yapmaz kızına yaptırıyo herşeyi.. Neyse ben de kv yi cagırdım erken gel anne yanımda kalırsın dedim gelmedi..yani cocuk dogdu bi süre geçti sonradan geldi..ama ne yardım ne bişey Ben lohusayım hani normalde oturdugu yerden bişey istmem ondan ama bu sefer farklı yani dogum yapmısım lohusayım sen oturmaya değil yardıma geldin dimi 😂 ama yok arkadas yok kadın 15 gün bi koltuga yapıstı kaldı yoruldugumu gece uykusuz kaldıgımı da gördü ama vicdan yok ..görümcem de gelmişti herseyi ona yıktı yine..o da gönüllü gönülsüz bi yapıyo bi yapmıyo Misal yemege misafir geldi tonla bulasık bana kaldı cocukla mı ilgileniyim ağlıyo durmadan emmek istiyo sagı solu mu toplayım ben? Bana yük olcaksanız niye geldiniz😡 Onun dışında cinnet geciriyodum neden derseniz kv geldğinden beri sadece bi kez banyo yaptı kadını zorla duşa soktum bida da yapmadı sürekli ben yoruldum anne duşa gir demekten..kadın pis bide cocugu alıyo öpüyo filan ben de kızdım😡😡 Cocugu öpme anne yazık minicik o dedim artı kv her kucagına almaya yeltendiğinde hemen aldım bi bahaneyle odaya kacırdım Diğer bi sinir olduğum şey; görümcenin grip olması..cocugumu hasta edecekler diye içim içimi yiyo Gittiler ama hala içim huzursuz ya bunlar daha bebek yani büyük insan gibi mi bagısıklıgı zayıf yani temiz olmak zorundayız ev temiz olmak zorunda fazla sokulmamalıyız elimizi yıkamalıyız ama malesef ki öğretemedim bunu...sifona bile basmayı öğretemedim acık acık anlattım ikisine de ama yine basamadılar yine basamadılar Kısacası iyiki gittiler dyorum ve bana ne fayda varsa annemden var
Melike464860 Flz valla cok geçmiş olsun. Cocuguna tek baksan bu kadar yorulmazdin. Kaynananin en iyisi bile uzak olsun valla hiç gerek yok stres sıkıntıdan başka birşey değiller
HasretAcar @Flz#21düştün ya bu kayanalar kazanda kaynayalar . herkese iyi kaynana dusmuyo .ya sonradan duzeliyolar yada hep ayni kaliyolar alışıyon. Allah yardim etsin ama anneden baska yardim eden olmaz Hele de düştünmu o eli bi annen tutar kimseden bekleme. Allahtan gitmişler bari .
Mrvygmr Canım valla benim de gorumceler iydirler hoşturlar ama biri geldi zaman öteki bacilarinida çağırırlar hiç düşünmezler bu konuda çocukları durmaz kaynanam kızar anlarlar ama işlerine gelmez bi de doğum yaptım ilk gün eve geldim akşama hemen gelmişler eniştede var oturamiyom kalkamiyom uykum var eşim bile dedi ilk gün gelinirmi diye ışte bazen iyi niyetli davranıyorlar ilgili davranıyorlar o da yanlış zamanda oluyor