Aysem050 Merhaba arkadaşlar 35 haftalık hamileyim bu ikinci hamileliğim 4 yaşında bi kızım var bi doğursam benimde Can'ım çok sıkılıyor
Gozdem Kızlar şimdiden bana sıkıntı bastı annem de kaynanamda çok hevesli doğduğunda bana bırakmıcaklar bakımını ilgilenmeyi diye endişelenmeye başladım 🙄🙁😣
Gozdem Ay dur sen bilmezsin ben yapayım , öyle değil böyle olacak falan filan olursa ben çok sıkılırım
Damla________ Gozdem 40 gün baksınlar sonra sana kalıcak illaki hem tecrübe edinirsin ben annemde kalıcam o yüzden
Gozdem Damla________ annen uzakta mı kalıyor benim annem gelecek yanıma kayınvalidem zaten yakın bana
Damla________ Gozdem yok 5 dk arabayla ama babamla abim var onlara yemek vermek gerekicek düzenleri bozulmasın diye benimde işime geliyor kaynanam o bahaneyle çıkmaz benden yalandan çoçuğa bakma bahanesiyle kalır ben deli olurum
Sebla55 Bende çookk sıkılıyorumm evden bile sogudum nerdeyse hıc bı ugrasımda yok tek zevkım esra erol ızlemek 🤣🤣
Gozdem Damla________ 😂😂 bakalım neler bekliyor bizi Birde sigara içiyor musun ben günde 3 tane falan içiyorum 🙁🙁
Eymenozlem Gozdem gldn065807 İstanbuldayim iki büyük kadın digum Hastanesi’ne gittim ikisi de aynı şeyleri söyledi
Damla________ Gozdem içiyorum malesef 5 taneyi buluyor bide benim kız iyice değişik tekmeler atıyor sanki vuracak ne iciyon kız der gibi ☺
Arya-h Damla________ Arada vajinaya iğne/bıçak batar gibi ağrı oluyor birden girip gidiyor. Bacaklarda sorun yok 🤷