Smyye1B Kızlar Haftaya Allah nasip ederse bebek mevlidi yapacağım ama kıyafet konusunda kararsızım siyah ve lacivert elbise çok aklımda kaldı annemde takımı al diyor sizce hangisi ?
Feyza-nur Smyye1B bence hiç biri yani ben begenmedim daha güzel elbiseler var benim beyaz cok hosuma gidiyor mevlitlerde
Smyye1B Feyza-nur Bende beyaz sevemiyorum gelin gibi 🥲 erkek bebek annesi olduğum için lacivert düşündüm daha çok.
Smyye1B Green7 Ev ortamında çok kalabalık olmadan olucak ama insan yinede özeniyor çok fazla bişey beğenmedim de aslında🥲
Smyye1B Soruyorumm Siyahın birde krem rengisi var. Takımı bende istemiyorum tam orta yaş için annemde boşuna beğenmiyor 😂 Yinede bir fikir alayım dedim.
Smyye1B Birgul Nasıl bişey olur peki beyaz istemiyorum lacivert veya siyah istiyorum beyaz olursada takım olabilir çok şeyde kaldım 😂
Snemgokbil Feyza-nur elbiseler de ayakkabıda müthiş böyle ayakkabı istiyorum taraf edip bulamıyorum ya
Smyye1B Birgul Feyza-nur Soruyorumm Zul33zh Summerwine Şimdi kızlar bebeğime bu tulumu aldım mecburiyetten bebeğim çarpık ayaklı şuan ayağında atel var onu hiç cikartmiyoruz banyo gibi durumlar haricinde bez değişimi kolay olsun diye bunu bulabildik. Aslında buna uygun olsun istiyorum.