Glsrnergl Kizlar gebelikte sol kaburga agrisi ceken var mi uyutmuyor resmen 22 haftadayim sola yatamiyorum bile agriyor.
_almirasmom Glsrnergl benımde sırtım agrıyo cık bole omuzlarım asagısı cok kotu sola yatıyorum kan akısı olsun dıe ama sırt agrısı yapıyo
Yeni_anne8001 Glsrnergl ben 21.haftada ara ara oldu 22 de arttı ağrım doktora özellikle sordum bebek büyüdüğü için geriliyor kaslar dedi ona bağlı oluyormuş inşallah bir an önce geçerde daha fazla ağrı vermez 😔
XGoncaa Glsrnergl 36dan sonra başladı benimde canım. Ama seninki baya erken başlamış bebek küçük olmasına rağmen. Karnınıza bacak aranıza belinize yastıkla destek alarak yatın çok faydası oluyor.
sirin96mom Glsrnergl benimde sağ tarafta😔 22. Haftaya girdim yeni ama çok acıyor ve sırtıma ağrı olarak vuruyor😔
Aysegul80 Aynı ağrı şikayeti ile doktora gittim sol böbrekte büyüme var dedi doktor. Bazı gebeliklerde olabiliyormuş. Hamilelikten sonra geçiyormuş ama. Fakat o ağrıyı çok iyi anlıyorum bazen dayanılmaz hale geliyor.Bende 22. Haftadayım