mucizem24-05- Sorum başlıkta kızlar tabiki de biliyorum her bebek kendine özel fakat merak ettim sizin ne kadardi 22 haftalıkken
Sinem5441 19 haftalıkken kontrole gitti doktorum 1.500 gr dedi ben şok oldum nasıl yani 150 gr mı 1 buçuk kilomu dedim evet 1 buçuk kilo dedi şuan 20 haftalığım bence yanlış söyledi böyle birşey olamaz çünkü.Hala şoktayım yalnız.
didemkaya Sinem5441 1 buçk kilo olması imkansız gebelik şekerinizin falan olması lazım yada genetik anne baba iri falan olmanız gerek eger ölçümler dogruysada maşallah subannallh dogumda allah yardımcınız olsun 😊
Sinem5441 didemkaya gebelik şekerim yok eşimle sadece uzun boyluyuz.Bence yanıldı üstelememe rağmen bir daha ki kontrolümde netleşir umarım.Hamile kaldığımdan beri 8 kilo aldım bu arada acaba olabilir mi de diyorum 😅
Havisinannesi2023 Yldrmkubraa doğum oldu mu olduysa kaç gr doğdu eğer hamile iseniz suan kaç hafta kaç gram
didemkaya Sinem5441 ☺️☺️ bidahaki kontde belli olur sağlıkla gelsin inşş kilolu olmuş zayıf olmuş hiç önemli degil yeterki bebişlerimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🏻
HanifeAhmet mucizem24-05- 22yi bilmiyorum ama 20+6da 416 grdı sonrada 25 ye gittim zaten 954 grmdı dün gittik 29 olduk 1200 Gr